Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,200 Адказаў
|
592,318 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@aslanbeko скачай вінні, дзе пражываеш, з гэтай краінай і спрабуй. У кагосьці інтэрнэт-правайдэр дазваляе зайсці без яго.
А як вы граеце ў гэтым спорт-біткойне без вінні?
@robingood праз вінні не заходзь праз яго, там такое правіла ёсць.
@svsiti так) на жаль. Я думаў адыграць у іншых гульнях
Казік які ўсе абмяркоўваюць пра 25 спінаў без выйгрышу можна не хадзіць. Чарговая дробная шарага😏😁
@dangeraut так жа ўсё элементарна проста,калі не парушаць 3 правіла : гуляць без нвп, не перавышаць стаўку 4$ і адыгрываць у 1 слоте)
@ayoop2517 цяпер зразумеў гэтыя самыя легендарныя 25 спінаў за рэгу дзе забаронены вінні не зразумела як перавесці на асноўны баланс і гэтак далей.пашанцавала так пашанцавала)))
@aslanbeko не працуе
@slon975 самае цікавае што битстарз жывы застаўся
Толькі ў мяне паведамленні за жнівень вылезлі?
@glassmanя Тое ж самае, сяджу чытаю, а потым гляджу, чаму-то паведамленні за жнівень 🤣
Людзі з мінулага)
@glassman а я яшчэ хацеў напісаць, што промікі неіснуючыя выкладваюць))))
@misterprizident1 не людзі,а паведамленні
@belbetwinet да я сам гляджу штось бездэп нейкі за рэгу абмяркоўваюць, думаю як прапусціў, а потым дату ўбачыў🤣🤣🤣
@glassman У мяне таксама такое😆Я падумала, што за верасень усе паведамленні выдалі.
@shiza
Парада топ, канешне))
Потым з вывадам мучацца) альбо з сябрам заўсёды побач гуляць, альбо толькі на крипту выводзіць тады ўжо😅
мда, буй абнавілі, маладцы, канешне, але атрымліваецца, што старыя гульцы не атрымаюць бясплатныя спіны за першыя ўзроўні і верыфікацыю, не справядліва як-небудзь
@glassman ага, такая ж фігня)
На Джой сёння нічога не прадбачыцца? Хто ў курсе?
У мільёнъ адыграў бонус па проміку
Вывёў 4к
@lana888 хтосьці пісаў, што пасярэдзіне тыдня быццам выкладваюць
@pauwau1 якісьці падобны мільёнъ з’явіўся. Увожу твой код, піша ,, неіснуючы код” . Потым дашло, па тваёй спасылцы зайшоў, гэта той стары мільёнъ, які я там выводзіў некалькі разоў. Гады 2 я не наведваў.Код спрацаваў, дзякуй. Але, не адыграў.
@shurup1k
Нават тысячу не залію)
@pauwau1 вериф патрэбны?