Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,186 Адказаў
|
591,855 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa Прывітанне 👋 Так, штукарык… У гэтым пінко адключаны ад бонусаў…. Як яшчэ на днюху далі – незразумела 😁
@bugulma83 прывет)) да там на др даюць за тыдзень да дня нараджэння або тыдзень пасля др. Я вось апошні раз з іх вывёў 8К і ўсё))
@sinaloa у курсе…. Другога верасня ўзяў, а днюха 9😏
@bugulma83 у выніку не атрымалася адмыць у цябе?! Я памятаю што цябе віншаваў.)
@sinaloa не, Сяргей, абломейшен па адмыванню😁 Усе бонусы, якія на ДР падкінулі казіно, ні ў адным не атрымалася адкр…. 😏 Не там граў, напэўна 😉
@bugulma83 бывае і такое, сябар) Проста не ў той слот зайшоў, альбо не ў той час. А можа ўвогуле казіно не хацелі даваць менавіта ў тваю дзнюху.
вынесці 200р буй куй)
нешта я гляджу, з бездэпамі ў апошні час усё зусім сумна(
@artemek о, гэта крута, дзякуй, зараз скарыстаюся)
@nikolay_ каэф. канвертацыі бонуса – х3.
Максімальны выйгрыш 5 USD. Ппц яны шчодрыя на бонусы, вядома)
@shiza пакуль відаць нідзе
@shiza ды і з 10 спінаў можна занесці – сама не паверыш, проста гэта бывае вельмі рэдка
@tauren зато раз у тыдзень хоць бы шанц даюць нахаляву пагуляць і на тым дзякуй
@shurup1k lol. Надзеюся ты не сур’ёзна гэта напісаў. Менавіта што даюць пагуляць яны, але не выйграць. Паўфанцікі! Мелкае недаказіно.
@shurup1k
залій 50 тысяч і дадуць нармальны бонус)
@sinaloa на бязрыб’і і рак рыба
@ident залій, раскажаш потым што далі
@shurup1k часткова з табой згодзен, але я гэта казіно ведаю даўно) Яны толькі б не плаціць гульцам.
@shizaда кідай на гэтую шляпу, там лавіць нечага, казіно сырое, вяртанне на 0, правайдэраў няма, даюць жабрацкія спіны, прыб’ешся, на др х** што атрымаеш
@sinaloa судзячы па такіх то бонусах так, але з вывадамі праблем пакуль не было
А на PokerDom ёсць якія-небудзь бездэпы ???
Буй сайт абнавілі, зрабілі сістэму лаяльнасці як у винити, з узроўнямі і фрыспінамі за дасягненні)
@belbetwinetНіхто не стриміць і бонусаў няма….
@bugulma83 у гэтую пятніцу выкладалі прома за бонусныя адыгрышы без унясення дэпазіту
Усім прывітанне. Ніхто не мае проміка на стаўку без рызыкі на джойказіно? А то бачыў тут на казіно ікс постылі, мб і на джой ёсць