Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,175 Адказаў
|
591,556 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe яго пасты малаінфарматыўныя. Чытаю і смяюся, можа падумаю, што трохі паразумнее. А то капіруе паведамленні іншых юзэраў латеста. Так смешна часам назіраць за гэтым😉 А калі зусім няма настрою, канешне, можна трохі пасварзіцца з ім – але лепшае рашэнне – ігнараваць.
@huan88912.Ну тады норм ,з 800 фреспінаў нават палову гэтага не дае ….максімум 5т-7т рублёў
Паважаная адміністрацыя адменіце тут за пісьміну коінсы і людзі дабрэй стануць !!!А то адны негатыўныя меркаванні сядзяць і на ўсіх наязджаюць і за гэта яшчэ коінсы зарабляюць
@misterprizident1.Жаднасць і пагубіў фраера
@akop591мне проста менавіта 90 трэба было, 45к мяне ўсё роўна не выратавалі
Рэбяткі, не ругайцеся. Дайце мне лепш апошні промік на Джой😊🥰
@misterprizident1 На Ікс той бонус даў 300 р, гэта проста трэш нейкі. Учора мне таксама даў такі ж 300 р. Увогуле не гуляе, выключылі акаунт па ўсім відаць. 😩
@akop591 гэта ты што маеш на ўвазе, вельмі цікава)
@lana888зразумела, у мяне там таксама пастаянна шляпа +чэмпіён ізноў сыграў у адну калітку, у выніку ў мяне пастаянна гуляе толькі Рио і плейфортуна
@misterprizident1 прывітанне! Ну ты, блін, даеш, канешне, джазу!! Шкада, што прайграў.
@sinaloaну да, стаўку не абдумана зрабіў на халяву
Фрыбэт прыйдзе 4500
@misterprizident1 у мяне так бывае толькі па п’яні. Але не такія сумы, вядома. Шкада, блэт. Галоўнае сябе не карай, абдумай усё. Сам лепш вырашыш)
@sinaloaзаносаў кароч было поўна: за месяц закрыў даўгі і зноў у доўгах🤭 шчыра, такія качэлі дасталі
@misterprizident1 галоўнае яшчэ не ўлазь у поўныя даўгі, Міша. Казіно *уета на самой справе. Мы тут ужо на пастаянцы. Для мяне форум ужо частка жыцця.
@misterprizident1 Я вырашыла, што да кастрычніка яшчэ і трэба завязаць. У мяне было так, што я два гады не гуляла. Час зноў тармазіць. 🤯
@lana888 я таксама хачу😁
@lana888у мяне толькі на тры месяцы хапае тармаза
@misterprizident1 не ў гэтым справа, на халяву якраз і лезуць часцей, проста трэба было тармазнуць, павумаць галавой. Сам часта скачу на гэтыя граблі (іншы раз жа ўдаецца тармазнуць) вось толькі на гэтым тыдні паспрабаваў. Адменіў у цупісе забарону на папаўненне букаў (каля году дзесяць самоісключаўся) думаю кіну 3 соткі на пробу і пайшло добра, проста ўсё заходзіць – даязджае на апошніх секундах, пресы на шару на кэф 10-20 лезуць. Пятак вывёў потым яшчэ пятак, раскінуў нейкія дробныя даўгі, але дах ужо паехала, як кажуць, і туды ўсё назад 14 ставак і 2 заходы)) у галаве ўсе траблы на самой справе
Я ніколі не разумела бонусаў, якія потым трэба адыгрываць за свае😆Які бред. Навошта патрэбны такі «бездэп»🤣Адкруціў бонусныя спіны, а далей дэпай🤣
@ginger777згодзен
@lana888 іх раней бездэпазітнымі не называлі, гэта проста казіношныя ухары такое ўвялі ў абарот)
@ginger777 раскажы, калі ласка, колькі ты спачатку на шару прайграў?!) у мяне быў такі знаёмец, які ў стаўках увогуле не разбіраўся і ставіў ад балды і яшчэ браў прагнозы ў ВК‑групе нейкай. Я яго адзін раз паслухаў і сапсаваў свой каэф 24 пры добрай стаўцы. Як кажуць – думай сваёй галавой, у чым разбіраешся! Саветаў не трэба шукаць у плане грандыёзнага ўздыму.
@lana888 ты толькі пішаш у тэме бяздепаў пра сваіх пошэй па некалькі раз у дзень бывае. Гэта флуд, за флуд папярэджанне. Зразумела ці зразумеў? У мяне сяброў шмат і так, “вы” мне 100% не патрэбны😄
@lana888 прадуктыўная прапанова. Я наконт “#заходитевдрузьяскинусколько”. Сапраўды, спаму і так праз край. Гэта я да таго, што ветка па вядомых прычынах ужо пачынае губляць свой асноўны канцэпт. Мала адэкватных, затое хапае спецатлову.