Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,992 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@GODWELES888 бонус купіў і зрабіў дэпазіт 2000р , там праз пару дзён гэты бонус налічаць
у мяне 3744 нейкія койны ў краме. гэта што?
@GODWELES888 4luckcoins можаш заказаць сабе выплату альбо купіць нейкі тавар у краме
А ЯК ЗАМОВІЦЬ ВЫПЛАТУ? Я Ў ГЭТАЙ СПРАВЕ НУБ
@GODWELES888 раздзел профіль далей кашалёк далей вывад далей указаць крыпту або Skrill ўставіць указаць суму балаў захаваць ці нешта такое заяўка будзе ў цябе на пошце
@GODWELES888 шчыра кажучы, цяжка сказаць, што гэта за фігня. Адпішы, можа мадэратару ўдакладні
@GODWELES888 нельга вывесці твае пасты на форуме лічаць непатрэбнымі, а флудом пішы па тэме пішы інфарматыўна…
@dangeraut а ну вось цалкам верагодна, што так і ёсць. Па правілах не ўсім даступная канвертацыя, там ёсць свае нюансы
Ды ніякіх нюансаў, дастаткова прачытаць правілы, там усё зразумела і ясна напісана пра канвертацыю…
Што там пасля дэпазіту з’явілася яшчэ?
@nikolay_так гэта зразумела. Проста сам факт, што выплата гэтых балаў не ўсім даступная, а толькі актыўным удзельнікам
@igor9555 Гэта ж прапісана ў правілах, натуральна, калі ў чалавека 1 смс за год і ніякай прысутнасці, хто яму будзе што-небудзь выводзіць, у яго можа быць мільён акаўнтаў, гэта лагічна, а тут чалавек 6 гадоў на форуме і пытаецца, што такое коіны, а другое пытанне адразу як канвертаваць…? Дзіўны персанаж…
Там у тг юбетса і имериона якаясь рухня ідзе хз рандом або для ўсіх фрыспіны будуць калі за гадзіну на апошні пост 100 лайкаў, рэакцый набяруць .
Чэллендж на 100 рэакцый! 🎲Калі гэтая публікацыя набярэ 100 рэакцый на працягу гадзіны, мы кінем кубікі і разыграем бясплатныя фрыспіны! 🔥✨
/forums/topic/2464-bezdepozitnye-kody-obnovlyaetsya-ezhednevno/page/554/#post-925273
А промакод-то які і вось ты кажаш за свае ці за бонусныя?
@GODWELES888 траці ў мясцовай форумнай краме, набывай бонусы, толькі прачытай умовы.
@pokerface мне проста на пошту даслалі 50 спінаў в хаскоу
убетс налічыў 50 фс
@aslanbeko doge. Dogs не пойдзе
Snatchcasi зусім ашалелеў))
500! Карл спінаў))) чакайце код – wuzEFPUo
Iwild накінуў 50 фрыспінаў у ракуна,калі я правільна выцягнуў код са спасылкі – YjoogXsH
@diggidondon дзякуй, узяў такую шчодрасць)
Ёпт вы шустрыя, я толькі атрымаў ліст, а вы тут ужо ўсе промікі выцягнулі…)
Ад immerion прыйшло пісьмо, 50 фрыспінаў па 10 цэнтаў налічылі ў le bandit ад hacksaw.
@diggidondon прывітанне, падкажы домен, калі ласка)