Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Покердоме даюць узнагароды за рангі
@yacubgunitага кожны тыдзень цяпер бездэп цяпер гляджу можна браць
@opasno388там за рангі кожны тыдзень бездеп
@misterprizident1 так, відаць, непаганая задумка ў іх атрымалася
@batyr.Скам праект і не блакуюць па гуманнасці .Уцякай адтуль!!! Тая ж Банда скам-праект
Там у джое ўчорашні слот з дэшыфроўкі запрацаваў
yhosHH5
booi павінен быць Деп у жніўні ці верасні
Firetoad2PINOMI Ікс паследэпны
@opasno388 Скінула на Ікс код, забірайце, а то разберуць.
@necrik233 Так, я ведаю. Таму і кажу, што трэба выбіраць, які код актываваць, бо абодва адразу не прайдуць. Дэп-прома-дэп-прома
@necrik233 Вось гэта шчодрасць! А потым, калі зайдзе, скажуць дэпнуць на гэтую суму і адыграць.
@lana888
Не. У адрозненне ад казіно, цупісныя бк ад такой хні не пакутуюць, калі гэтага няма ў умовах
@olvlav І як тады, думаеце, яны спакойна дазволяць вывесці без дэпазіту? Я такога яшчэ не бачыла. У 1гоу таксама нідзе не было напісана, што трэба будзе дэпаваць на суму выйгрышу і круціць. Прычым дэпазіты ў мяне былі да таго, як узяць бонус.
@olvlav Дзіўна, што яны аж тройчы даюць бонус. Чаму тады адразу 1,5к не даць?
@olvlav Так 40р наіграла проста пушка а не слот
Ну што, хто ўзяў дэшыфравальнік на Ікс? Камусьці хоць пашанцавала? Зрабілі б тут у краме такую ж акцыю, як калісьці была на Водку!
@maliteg Гэта базавыя выйгрышы з іх бонусаў🤣
@lana888так гэта бк звычайная расійская, там проста могуць папрасіць 100р депнуць і ўсё
@lana888 так, так, сотку дэпаеш і выводзіш
@olvlav А Цупісныя, гэта дзе з кашалька Цупіс можна дэпанаваць? Правільна я зразумела? У мяне нейкім чынам не праходзіць вэрыфікацыя пашпарта ў іх, не атрымліваецца. Хаця быццам фота ўсё відаць.
Зарэгістраваўся ў бетсіці,і дзе бездэп?
@lana888праз госы, секунду
@misterprizident1 Ну як бы не хацелася праз Госы. Ці гэта не мае розніцы? Калі праз Госы, дык фота не трэба рабіць?
@lana888 проста кінь гуляць у казіно
@vitaldeluxe Спытай у таварыша, які пісаў, што там аж тры разы па 500 р фрыбэта даюць і выводзяць нібыта не патрабуючы дэпазіту.