Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,125 Адказаў
|
588,358 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
цяпер у МТС, банк з’явіўся і ёсць дадатак МТС-дзеньгі, па сутнасці тыя ж КИВИ, а пры абнале эканомлю 50 рублёў 😁, у Ківі абнал 2%+50 рублёў на любую суму, у МТС толькі 2% і ў нас Ківі банкаматы не ўсіх банкаў абналiчваюць, яшчэ трэба папрацаваць пабегаць пашукаць банкамат, які цябе не пашле не пашле..😁
Ну яны гандлююць картамі Visa, яна ўсюды праходзіць, ну можа і ёсць банкаматы ад банкаў, якія не выдаюць менавіта Ківі хз, я не сустракаў, Visa ёсць Visa. Я за 7 гадоў пакуль ні разу не трапіў у краму, банкамат ці рэстаран, дзе б аплата з яе не прайшла.
І я вось не разумею ўсё ж такі, нафіга мець наяўныя грошы? Табе проста папяровыя падабаюцца ці што?
значыць табе пакуль шанцуе, я заходжу ў гандлёвы цэнтр і куча банкаматаў адмаўляюць пры абнале з карт Ківі, дакладна памятаю Сбер не дае, нейкі сібірскі банк і яшчэ пару якіх – цяпер не памятаю, ходзіш як баран карту суеш, а яны выплёўваюць.
Хрэн ведае… Ты ж з Расіі, як я здымаў у тым жа Сберы, а ў цябе адварот-паварот)
Ну ў мяне адна думка, што карта ў цябе абезасабленая, а не імянная, і па ёй я таксама абналiчваў
ты ў 90-я, памятаеш рэформу Павлова…???? Калі памятаеш, то ты моцны, калі ў цябе давер да банкаў яшчэ застаўся..😁 Тут нядаўна прайшла статыстыка па банках Расіі, так сказалі 87% укладанняў у іх маюць нашы небожчыкі, якіх 3% у Расіі і якія валодаюць 90 % багацця, вось цяпер прыкінь колькі там грошай трымаем мы простыя сяляне..
Дык з Расіі яшчэ і з Масквы. І карта Ківі тут суцэльныя нязручнасці, таму мне прасцей – кідаю на тэлефон без працэнтаў з Ківі, а з МТС на сваю карту Сбера і з ёй ужо што хочаш рабі…😁
Пра гэта я магу толькі сказаць, што я ссаў на бессаромных упыроў, хто абкрадае дагэтуль нашу краіну.
Не разумею праблем, ну клянусь у мяне ні разу не было, я тупа кайфую з гэтай картай. Адзіны мінус – няма кэшбэка і такой халявай
не, ну я не кажу, што карта Ківі поўная дурніца, тым больш Ківі зараз для Расіі ледзь не адзіная нармальная платёжка для анлайну, але мне яна трохі не зручная менавіта па абналичванню грошай з інтэрнэту..
Калі шчыра, то я так і не зразумеў, у чым нязручнасць. Ну, як бы, кожны сам выбірае, як жыць, як плаціць і г. д. Я проста параіў варыянт…
😁 вось прыйшоў я ў гандлёвы цэнтр і мне няма як абналічыць грошы з Ківі, банкаматы пасылаюць..а мне наяўныя патрэбны, трэба ехаць да мусульман, падгадалі запчастку для машыны..вось адзін маленькі прыклад
Ну так, наяўныя бываюць патрэбныя, мне, напрыклад, за таксі заплаціць і за маршрутку, але і гэта хутка, відаць, у нябыццё ўпадзе, купяць тэрміналы, як і твой Ашот.
А вось чаму табе банкаматы грошы не выдаюць – гэта для мяне сапраўдная загадка)
Тэрміналы, я думаю, верагодна не будуць купляць, зробяць нейкую адзіную касу ў дадатку на смартфоны, гэта танней і прасцей
Я яшчэ год таму на базары паліто купляў. Сам думаў, трэба на наяўку бегчы, а прадавец кажа ўсё нармальна, і безнаяўна вазьму.
Дык пры чым тут адзіная каса? І што танней?
Усё ж не змогуць усе ў адну хвіліну пераключыцца на прыкладанні, а тэрмінал і цяпер для больш-менш пры наяўнай выручцы прадаўца даступны па цане
Не ведаю, як у вас у Расіі, у нас трэба плаціць арэнду за тэрмінал + якісьці працэнт бярэ банк
Кожнаму таксісту па тэрмінале?) Сур’ёзна?)
У мяне ў кіёску насупраць тэрмінал выглядае як мабільны тэлефон. Чаму таксісту не купіць такі ж? )
Зараз проста гэта дорага, як звычайна бывае з новінкай, а заўтра браты кітайцы папрацуць з лёгкасцю і ўсё. )
Я пра гэта і казаў, што зробяць софт, скачай на тэлефон – вось табе і тэрмінал
Не, ну што, заходзіш у краму і з прадаўцом проста злучаешся мабіламі?)
Такое, канечне, будзе, але не цяпер. Бабулькі толькі карты авалодваюць пакуль)
Ты зноў не зразумеў) У прадаўца тэлефон у пакупніка карта
Калі, як ты сказаў, карты з paywave, то можна і бязкантактна
ужо ёсць такія прылажухі даўно, але, чамусьці абаротаў не набралі, значыць ёсць нейкія мінусы
Скажыце пліз расіяне, калі праз КИВИ робіце пераводы з вас здымаюць працэнт за транзакцыю, калі рахунак не верыфікаваны або…
АТО памяняў аператара, завёў новы рахунак і цяпер ужо пачалі здымаць. Па-мойму 1%, калі пераклады з карты КИВИ на карту КИВИ. Дзякуй за адказ.
А якое гэта мае значэнне, калі гаворка пра бездэпах? Казіно плаціць, людзі адбівалі, выводзілі.
здымаюць, але толькі калі за папярэдні месяц або хз які там перыяд у цябе было пераводаў больш за 100К – але гэта не дакладна, я пра суму. у мяне раней здымалі, потым я паменшыў абароты і перасталі здымаць
У Украіну за перавод заўсёды здымалі працэнт. Унутры краіны не бяруць
Не, у мяне не больш за 6-7К за месяц. атрымалася. На іншым нумары быў больш высокі статус – з яго не здымалі, калі толькі не абналичваў на прывате…, на жаль ад таго нумара давялося адмовіцца… )
Штосьці не заўважыў за 10 гадоў , што здымалі)