Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,097 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@PaMuJIeK гэта хто такі хітры тут?
@hgsdtv таксама папрасілі хэш транзакцыі і адрас майго кашалька, я ўсё прадаставіў і нічога ))
@pavel37ru
пішы ў падтрымку, папросяць пару скрыншотаў
Пару разоў такое было, адзін раз чакаў тыдзень, пакуль яны залічаць
@pavel37ru тады пішы скаргу.
@hgsdtv Магчыма, ён сам захоча напісаць. У яго тэрмін да 5-га ліку. Ён сказаў, што зп атрымае і аддасць, калі яму не вывядуць.
@olvlav дзякуй, ужо звяртаўся. Зараз напісаў ім, кажуць, адказ яшчэ не паступіў ад фінансавага аддзела
@hgsdtv.😞😞😞
У weiss у календары 5 баксаў сёння
@PaMuJIeK напішы ягонае імя ці нік,будзем ведаць на будучыню
@vitaldeluxe Я напішу, калі ён мне сёння не адкажа.
@PaMuJIeK.Так хутчэй за ўсё не верне .
@akop591 Я не абеднею. За тое людзі будуць ведаць, што ён пустазвон і не паўтораць маю памылку.
@PaMuJIeK напішаш ягоныя дадзеныя – пакараю
@PaMuJIeK Лудка яна такая тут 80% бяруць і дэпяць тыпа вывесці а па факце праліваюць і знікаюць)
@maliteg Проста я сам вывеў з гэтага казіка ( одинбет) і вырашыў дапамагчы чалавеку, каб ён таксама адтуль вывёў. А ён балаболам апынуўся.
@PaMuJIeK ён быццам сказаў, што 1-га дня зарплата прыйдзе)
@opasno388 карту заблакуй яму,как у той раз,будзе ведаць как кідаць людзей не добра.
@opasno388 ну чаго чакаць! Пакарай, вось табе крысы: artem2801, murder, gav(такая, паўкрыска). Вось вам праца:))))
@artem2801 як яны аргументавалі блакіроўку акаўнта што ты парушыў??
Як можна на капейкі кінуць ((((
@dangeraut паглядзі хто гэта піша!! Ён 100% сам вінаваты! Галоўная крыса форума скардзіцца! У яго дзесьці там яшчэ скаргі віселі на іншым форуме, ён сам па 10 аккаунтаў стварае потым піша дурніцу! Калі б нармальны чалавек напісаў, я б яшчэ зразумеў!
@PaMuJIeK.Трэба даверным давяраць .
@PaMuJIeK.Як такіх насіць зямля 🌍)Я з табой цалкам згодзен.
Казіно тваё – гэта той жа why. Так, казіно не ідэальнае, іх папярэднік super slots перакідаў людзей, але новая гісторыя, цяпер даўно ўжо менавіта з з’яўленнем why і тваё прама асабліва такіх кідкоў не прыгадаю. Так там ёсць купа мінусаў, самы вялікі і непрыемны проста адразу: робім з піастры, а яны першы вывад на карту толькі робяць, а людзі могуць гэтага не ведаць! Вось і праблемы! Ну на крайні выпадак заўсёды можна стварыць озон або Яндекс карту, ну так, непрыемна. Ну а ў іншым, грошы выводзяць. У любым выпадку да 100-200 тысяч ужо дакладна без праблем. У гэтага чарціла па любому на выводзе там не больш за 5000 было:))) так што сам вінаваты 100%
@gans2115 згодная. Гэтыя два казіно нармальна сябе паказалі