Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,910 Адказаў
|
627,327 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olvlav было такое падазрэнне, я б сказала, нават больш здзівілася калі б яны вывелі . Як ты яшчэ здолеў толькі адыграць , у такім г
cP9D3ju
booi
@x10000дарэчы хто-то пісаў, што камусьці з сяброў яны выплацілі… Пытаўся я тут пра гэты казік, вось мне і адказалі… Ну прыкладна месяц таму, напэўна, гэта было
@mrakobes777 ну там элегантс казіно быў, здаецца, а тут слотс777, хоць яны вельмі падобныя, хз, каротка))
@robingood да, па-мойму адно і тое ж, толькі фон іншы
@robingood прабачаюся, сам заплутаўся ў гэтых казіно) усё правільна кажаш
Прывітаю ўсіх удзельнікаў тэмы!
Нагадваю пра правілы сайту: мат, абразы, флуд і оффтоп забаронены)))
Такія паведамленні будуць выдаляцца, а пасты, што змяшчаюць мат, рэдагавацца не будуць, а адразу адпраўляцца ў кошык. Усе вызначэнні з выкарыстаннем абраз і мату, калі ласка, пераносіце ў асабістыя паведамленні. У тэмах, калі ласка, будзьце карэктныя ў выказваннях.
!!Калі вы не згодныя з якім-небудзь постам, напішыце мне ў лс або ў нашую падтрымку!!!
Дзякуй за разуменне!
@lynoleym1
Добры дзень!
Разыгрыш выключна для ўдзельнікаў, зарэгістраваных па кодзе – без яго прыз не выдаецца.
@olvlav як звычайна скамны казік
@olvlav дзякуй, што папярэдзіў. Зэканоміў час
@olvlav ад душы, актываваў
@nikolay_ок
@robingood ok
@maloy191087 Таварыш, кінь флудзіць, такіх тут не асабліва вітаюць…
@abrikos
Канечне, скам
@ident вось яшчэ адзін таварыш
Казіно Minebit пры рэгістрацыі ўвесці промакод NDMANIAC, 100 фрыспінаў у 4 слотах на выбар,Макс кешаут 2к$. Рэгістраваўся з маньяка,але магчыма і кода пры рэге дастаткова
@ewgen99 Для выканання ўмоў стаўкі ўлічваюцца толькі рэальныя стаўкі.
@ewgen99 што за маньяк то дай больш інфы
@dangeraut bonusmaniac кропка com
на будучыню,каб ведаў)
@dinam1tka і яшчэ да ўсяго я не атрымліваю ліст на пошту для пацверджання рэгістрацыі)
Дайце спасылку на Гудвін, будзьце добры. У пошукавіку нейкі армянскі праект паказвае або перакідвае на іншыя сайты
У Тэлегe ў казіно LuckyDuck гуляў хто-небудзь? Цяпер далі 5000, паглядзеў вывад ад 10000. Набіў 11000. Мін. дэп 5000,як тое насторажвае.
@gonkongo goodwin1 кропка win
@svsiti
Проста забудзь іх😂 Звычайна 5000 даюць на фішынг-казіно
А калі нават не фішынг, то яны ўсюды ў чс. Я так зразумеў нічога не выплачваюць