Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,282 Адказу
|
598,375 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misterprizident1 прывітанне раскажы, што там па вывадах???
У каго ёсць апошні дэп на рамен або Джой?
@aspirinchik1337
палістай тэму – здаецца, выкладалі
@ident зрабіў гэта перад тым, як напісаць
@dangerautпрывітанне яшчэ не выводзіў, інтэрнэт на паў дня адрубілі
@sinaloaвярнулі)
У покердоме зноў спрацаваў прамакод TANGA, максвін 500
@batyrхз нядзейсны піша, тут у тэме кучу промакаў бачыў, у выніку ўсё за дэпазіт чутка змянілася, відаць у іх у бонуснай палітыцы
@batyr гэтыя прамокоды не працуюць, хз чаму. Можа быць, для плюсовых гульцоў не даюць, да якіх я там належу. А можа актывацыю даюць выбарачна.
Bingo на покерам спрацаваў і без дэпа
@batyr
Дзякуй, таксама спрацаваў
Эх, нічога не спрацавала
а так хацелася 😆
@x10000 аналагічна, ні разу з гэтай пачкі не спрацоўвалі, гэта, паходу, юзаюць тыя, хто рэгістраваўся па нейкай рэфцы…
@nikolay_да каму яны патрэбныя са сваімі максвінамі ў 500р, няхай самі круцяць))
<_< выдаў 20к бонус з Вейдэрам х40 пры максвіне 500р)))) нават калі вельмі хочацца 500р, гэта цэлы дзень адыгрываць
Медыя ад удзельнікаДарэчы, на адным акке і SLOT спрацаваў…. Але, як я зразумеў, раней я не ўводзіў ніякіх промакодаў і не атрымліваў бонусаў.
@ewgen99 ахаха, дакладна! Максвін такі нават не варты часу і вейджар люты) Нават вось некалькі месяцаў таму, калі ад покердома была акцыя з адыгрышам Х10 і максвін быў 1500 рублёў. Я тады 3 разы адбіў налёгка.
@d1rtyunicornкруці цяпер😄
Па 1000 адразу так так не не але ж пахайроліш😄
Cafeinbet выводзіць?
@batyrдаўно пра яго не чуў людзям выводзілі з бездэпа 1000р
Cafeinbet мне выводзілі з бездэпа 3000р
@batyr косар рублёў ён выводзіць. Чаканне доўгае.
@misterprizident1 вось толькі што спрацаваў, праўда выйгрыш 370 р з 50 фрыспінаў як-то не айс……….
@batyr я спачатку прачытала кайфбет , думаю што за новы казік кайфовы 🤣🤣🤣