Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,892 Адказу
|
626,593 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dimakulakov
Іх віны тут нуль. Ты на свой страх і рызыку выводзіш на карту (зараз лёгка злавіць ФЗ). Падаваць яны ўрад ці нешта не будуць. Хутчэй за ўсё забудзь пра свае 30к. Асабіста я не бачыў, каб здымалі ФЗ пасля выводу з казіно. Выводзь заўсёды крыптай.
@dimakulakov
Калі ў тбанку спаліў, то звычайна пакідаюць 20к ліміт на зняццё наяўных і 50к ліміт, каб проста патраціць з карты.
я зараз пачытаў пра штотыднёвы разыграш 100 тысяч ад vodkabet і там напісана, што прыз выдаюць толькі тым, хто зарэгістраваны па рэферальнаму коду, атрымліваецца, калі я, дапусцім, выграю і быў зарэгістраваны не па реф‑коду, то я нічога не атрымлю?
@ronnik87 у мяне знаёмы браў, відаць 0.1$
@feverish
дзякуй , зайшоў акк. , актываваў. За 20 мін. адыграў, 5к на вывадзе)!
@inkgra84 індывідуалка, па ўсім відаць. На рахунку пусто, на пошту прыйшло толькі 25 фс за дэпазіт)
@sinaloa Acr
У каго ёсць промо на рамен або х, паслядэпазітны
@inkgra84
Умовы ёсць, а то звычайна або вэйджар будзе або мін деп, яны любяць потым умовы маляваць
@svsiti любы, здаецца, дэп
@lana888 у мяне таксама было на гэтым тыдні. Такія ж умовы былі.
Рамен норм казіно?
буй дал з 10 спінаў 120р. падыняў да 5к. і зліў у Мідасе. Сукааааа!!!! Лудаманія зло)
@lynoleym1 правільна, нічога не атрымаеш, там напісана, рэга па спасылцы ад латеста.
@rubtsov474 іх даўно, здаецца, не было, сама б не адмовілася таксама
@dimakulakov нафіга толку, у іх х1 ад бонуса, пасля адыгрышу пакінулі б 120р. астатняе спісалі, так што не бачу прычын для смутку…
Тэгніце, калі ласка, калі на пошэй будзе які-небудзь промік. Неважна, паследэп ці бездэп
@nikolay_спрацаваў, дзякуй, а адыгрываць дзе?
а што ‘кашляецца!’ Ужо мала дзе даюць бездепы, зразумела мала 10 спінаў у буе, затое стабільна даюць кожную нядзелю) “хаця таксама маглі б і павялічыць спінаў да 20 або 30”)
@kobrra13
А колькі дэпазітаў трэба, каб атрымліваць гэтыя фрыспіны?
@akop591 які сэнс ад іх
@misterprizident1
Фрыспіны і 100% дэп,
Там нават 4 бонусы, за 4 дэпы, плюс ёсць яшчэ рулетка пры першай рэгістрацыі, але там фігня выпадае, бонус 35 вэйджар, такое сабе, але можа па шанцу атрымаецца адыграць
Прывітанне. На бездеп Volna 1к пры рэге (тут думаю купіць), трэба будзе дэп для вываду?
ЗАБІРАЙ ВАЎЧАР НА 500₽ У КАЗІНО CRYPTOBOSS😚
CBC1HOWQXTD
CBCAZIUSVAU
CBCREQW9IHK
CBCIYXIVSEN
CBCXA7L7GQ9
CBCD3RE9BPQ
CBCTGEBNLTZ
CBCIL8DPVSL
CBCK2VHL8IW
CBCPZL8QOQF
Спяшайся забраць ваўчар,усё адна актывацыя!🐶