Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misterprizident1 у auf таксама прыляцела прапанова за свае, вэйджар Х15 усяго. Макс выйгрыш не абмежаваны, але не ясна, спіны па якой стаўцы.
Рэбята, дайце плс на дэп 6 баксаў у odinbet хто багаты, з вываду аддам баксаў 15.
І пытанне: ці наогул усё роўна ў якой крыпце ўносіць дэп, ці абавязкова USDT ?
@slon975 Тое самае не зразумела, абавязкова ў USD дэпіць, ці як…
@nikolay_
А ты яшчэ не вывёў што ль, Колян?
@slon975 пішы, куды табе)
@slon975 не, пакуль няма манет, ды і не зусім зразумела, у якой манеце дэпіць
@slon975 усё роўна я эфір дэпіў на эфір вывелі
Увогуле можаце бонускі схаваць, паспрабаваць у адным, там аўтаматычны вывад – калі верифікацыю пацвярджаюць і лішні баланс спісваюць, за секунду кэш прылятае
@cloudarchi1
ты спрабаваў?не заблакуюць?не хочацца губляць, як-небудзь набіў балiк з 20 аккаў напэўна атрымалася
@sany45
як?там жа бонусныя бабкі ў USDT
@slon975
і не лянота 20 аккаў клепаць?)
@ident
ну не грае казіно гэта ад слова зусім, як-небудзь набіў вось 120 баксаў, лень, але бабла трэба))
@slon975 заўтра паспрабую, калі ў цябе вялізныя яйкі можаш першы праверыць
@slon975
зразумела – ну дзеля 120 баксаў мож гульня і вартая свеч)
@cloudarchi1
не, я лепш пачакаю таго, хто будзе першапраходцам)
Як жа заеў гэты Пасейдон, 10 разоў сэлфі перарабляю, што ім трэба нафіг. Калі па правах не магу прайсці, калі пашпарт загружу яны не пачнуць докапвацца?
Усім прывітанне , таксама ўдалося падняць 400 баксаў у выніку , вэрыфікацыю прайшоў , ёсць у каго на дэпе 7 баксаў верну х3 21 бакс
@slon975 паспрабуй загрузіць пас і сэлфі , а там ужо і скажуць ) у любым выпадку ж нічога не губляеш) ты ж не будзеш пашпарт на іншы акк кідаць я думаю 😆
@skwidward13
бонускок купіў і схаваў?
@slon975 ну пару бонусаў схаваў, якія злавіў, зараз пакуль яшчэ кручу, усё роўна на дэп не знайшоў
Гэта проста ахтунг прайсці вериф там,уже і пашпарт загружаю і правы,адно і тое ж
@skwidward13
як ты вэрыф прайшоў? яны мяне зае…лі, не відаць ім інфармацыя не чыстая, куды чысьцей на)(ер
@slon975 я з першага разу прайшоў, але яны мяне кінулі на 400 баксаў, сёння накатал скаргу
@glassman 😱 вау, а што здарылася? Што яны сказалі?
@x10000 сказалі, што ён аб’юзер 🙄