Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
574,016 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misterprizident1 таксама не мог, у выніку зайшоў з іншага браўзэра і ўсё запрацавала .
Нармальна там вадку раздаюць па 4 косара) у мяне проста ўжо ёсць аккаунт, але няма ад 4LUCK
@lian0603значыць не ўсё так дрэнна, як здавалася спачатку 🤔 Заўсёды знойдзецца выхад з цяжкай сітуацыі, галоўнае разабрацца своечасова 😏
У мяне цярпенне скончылася 🤣
хз паставіў яшчэ адну на верочку
@misterprizident1за двойку часта праходзіць па кэфу…. Я ў асноўным на баскеце вісну 😁
@bugulma83у мяне знаёмы на баскете з 3к 120к зрабіў адзін раз. я сядзеў з 500 да 3к адзін раз і ўсё туды-сюды
@misterprizident1 тут трэба глядзець статыстыку матчаў, а потым ужо рабіць прагнозы на тотал менш або больш, у асноўным самі букі завышаюць прагноз, а потым церпяць, што завысілі😂
@misterprizident1 ёсьць пад’ём?)
@sinaloaТак, ідзе яшчэ. пакуль заходзіць
@misterprizident1 За балы, якую пакупку маеш на ўвазе ці нешта іншае ?
@rokkitoу тэлегу
@sinaloaтам ужо думаю дакладна пройдзе трошкі засталося калі што табе і @bugulma83 па 500 на карту магу скінуць так на фарт калі што
выкупіў на апошніх хвілінах як адчуваў ! але депнуў у казіно і зліў
@misterprizident1 ай шчодрая душа прачнулася)) красавец
@sergej22 чуйка цябе не падвяла , а казік вось так
А ўвогуле часта заўважала , што калі ў стаўках заходзіць то ў казіку пралёт і наадварот , Як гэта працуе🥲
Не ведаю, як вы ўсе верыце праходзіце …. Хтосьці з першага раза, канечне, выйграў. А тыя, хто не, як вериф прайшлі то? Мяняў усё і чысціў. Верыф адхілілі і сказалі, у вас мульціакк . сказалі ідзі нюхай бібу
@misterprizident1 умінічка Мішка. так трымай
@misterprizident1 наша школа. пастаў заўтра на Локомотив
@god можа проста супадзенне? Айпі такі трапіўся можа быць .. хто ж ведае, што ў іх там на уме.
а табе як адхілілі? Ты загрузіў і потым прыляцеў мульці акк?
@x10000 таксама з горам папалам набіў гэтыя 100 бачэй і потым сапп кажа у вас айпі супадае з іншым аккаунтам – а такое апріоры немагчыма, бо айпі родны і з яго ўсяго 1 акк быў. Пахадзе грошы скончыліся ў пацанаў на выплату і заварочваюць усіх пад адным прэтэкстам…
Вывялі пасля дэпа за 5 мін толькі што
@opasno388 вось гэта, а як ты вериф прайшоў з першай спробы ? Мне 10 разоў докі адхілялі і кажуць адобрым ток вериф калі балік абнулім
@rokkito правы скінуў з сэлфі і ўсё.
@opasno388 ну гэта жорскі фарт атрымліваецца, вышэй у гэтай ветцы хто-то пісаў што па правах адхіляюць. А падкажы яшчэ профіль па-англійску запаўняў ці па-руску ?
можа ветку па стаўках запіліце камрады. тут нібы абмеркаванне бонус-кодаў і фры спінаў. мне вось асабіста зусім не цікава чытаць і ляніва скроліць вашы прагнозы бк.без негатыву…