Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,136 Адказаў
|
588,709 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
База – гэта база. Яе заўсёды можна прадаць. І чаму раптам гэта неплацежаздольная аўдыторыя то? Хтосьці ж плацежаздольны.
Тая база і рубля стаіць не будзе)
Проста база мыл, тых хто гуляе ў казіно
Выхлапу ад яе будзе даволі мала, ну павер)
Але штосьці не для ўсіх. Пры спробе актывацыі выскакае памылка – няправільны прома-код.
Я, як аказалася, не быў зарэган. Зарэгістраваўся – код спрацаваў. Вось толькі стаўка па 5 рублёў за спін, а не па 15.
будзем мыць, калі не забуду дак напішу што і як)
Ці толькі ў мяне такая хрэнь з’яўляецца і ні адзін слот не загружаецца, увогуле загрузка нават не з’яўляецца..???
ну ў мяне таксама і я націскаю гуляць + уключы флэш!
Спс, які макс вывад, не ў курсе?
так, уключана ўсё, у розных браўзэрах спрабую, галоўнае слот, дзе фрыспіны грузяцца без праблем, можа толькі ў ім адбіваць можна…х.з
ну я праверыў на слотах аматик усе ок грузіць!
У мяне на старым акаўнце таксама спрацавала, але пасля ўводу ўручную, як чалавек напісаў у бездэпах.
Раней карыстаўся і ківі,яндэксам.Цяпер відаць прыйдзецца забыць пра іх.Навошта мне,каб здымалі па 10 руб. у дзень проста так?
Калі праз рэфку зарэгнуцца, то можа стаўка будзе вышэй, а так па 5 р.
Выйдзі з акаўнта, ачысці кукісы і перазайдзі. У мяне таксама была падобная праблема. Адбіваць можна дзе хочаш.
Рубі вайлдаў накідаў. Слот можа сыпнуць, калі захоча. Мабыць і далей у ім пакручу, там абяцаюць за вагер 10 еўра зноў пяць спінаў.
за вагер у 10, спінаў за еўра ці выгадна?
а ёсць спасылка на казіно paddy pover
А ў чым невыгодна? Адвагераваў 10 еўра, зноў далі пяць спінаў без вагера, а ў іншых слотах нічога не даюць. Але гэта ўжо мінулае, усё прайграў, не падняўшыся вышэй за дзесяць еўра.
Пагуглі. Гугл у першым жа выніку дае спасылку на афіцыйны сайт,а то тут фіг зразумееш што за правілы публікацый спасылак.
нічога няма.. відаць, гэта ў цябе з мінулай суботы фрыбет балтаецца невыкарыстаны..
У мяне ў Betfair пару разоў былі фрыбеты, а гэты адкуль узяўся – незразумела.
І ў выходныя я фрыбеты прайграў.
Тут хто‑то пісаў, што ў яго было 2 фрыбеты, можа выбарча іх давалі.
ну можа табе як абранаму на лігу далі яшчэ фрыбэт… хай народ правярае можа яшчэ каму налічылі..
Вось я , і кажу ,што выбаркова.
Не ведаю, па тэме ці пытанне, але ў чацвер у william hill мне шчодра насіпала за фрыспіны, цяпер хачу зразумець, усю ці суму я змогу пасля адмывання вэйджара вывесці ці толькі 10 фунтаў?
так, тэрмсы бонуса пачытай.. ці ёсць абмежаванні па вывадзе з гэтых спінаў..