Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,309 Адказаў
|
600,222 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut
ну во – у мяне іх увогуле не было)
@misterprizident1 да гэта ліч бы багатун, мне ў апошні час у іх ФС не больш за 100руб падае
GBGoldbet казіно 10$ бонус,праверце пошту
@vitaldeluxe ты туды рабіў дэпазіты??
@dangeraut не
@vitaldeluxe
німа – толькі кола
@vitaldeluxe і правільна – я ўвогуле гэтую шляпу лічу скамам, бо пісаў ім на пошту і ў тг прыкладна тры разы, усюды цішыня. Мне таксама прыходзілі бездэпы, але для таго, каб гуляць, патрэбны быў дэпазіт…
@ident а ў коле стабільны 0)))???
@dangeraut я на бонусныя зараз круціў у слотах, але вэйджар не адмыў
Народ, хто гуляў у новым казіно пад назвай Kush? Хто што ведае пра гэта казіно?
@dangeraut а я туды дэп рабіла і нічога такога больш не прыходзіць , таму лепш не дэпіць 🤣 да і ўвогуле ён так жудасна гуляе, да дэпазіту ўвесь час давалі спіны ці яшчэ штосьці
@lemonad83 казік ад леебет і банды
@lemonad83 гуляла , але яшчэ не вывадзіла, а так – як банда і лібет ён, ад іх стваральнікаў)
@lemonad83 яшчэ адна скамная сметніца ад казіно Banda і Leebet,можаш знайсці скаргу на гэтую банду,калі цікава. Не раю
@lemonad83 учора адыграў бездэп, адрубілі да 4 к, на крыпту вывялі за паўгадзіны, дэпы не рабіў, феркфикацыю не прасілі, ды іграе нядрэнна, пакуль так, а што далей будзе хз
@aslanbeko што за бездэп, якая прома?
@sinaloa так іх выкладваюць у тг , паходзе ад стримероў , ZLOY і Lord , па пачатку па 3 ўдалося актываваць потым сталі імгненна разбирать , промо на 100 фрых в 3х играх от прагмата
LORDD9E0 , ZLOYD7E8 вось апошнія
@aslanbeko яны ўжо не дзейнічаюць.
Тут трэба лавіць зараз промікі
@hgsdtv
Тут – гэта дзе трэба лавіць? Можа на возеры са спінінгам?))))
@mrakobes777
Я таксама гуляў – фігня – лепш не суйся)
@ident можаце і проста з вудай пасядзець, не закідваючы спінінг, а лепш на рацэ…там кажуць рыбы больш
@hgsdtv
))) Ну не ведаю – У Вас у РФ можа і больш, Я хадзіў з вудай на Заходнюю Двіну з вудай – адны ўклеі …=)))
@lemonad83 Яшчэ адна скам-помыйка ад стваральнікаў лібет, банда, з мінімальнай аддачай, убачыў нядаўна ў стрыме, зарэгістраваўся, выйграў у коле 1к ад стрымера, у выніку не тое што выйграць, я па 10р нават не падыграў, з’ела як пыласос, у слотах чорная дзіра, якая толькі ўсмоктвае, у такое лепш не дэпаць імха!