Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,136 Адказаў
|
588,709 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ў кніжкі па 1 лініі 10р насыпае
На рахунку было 2500 граў граў баланс трымаўся і спісалі баланс пакінулі 1000 рублёў паходу з бонуса макс кэшаўт 1000
вось у тэме з адбітымі бездепаў, чалавеку 2к вывелі
ці можа ўжо паспелі правілы змяніць…
Пераабуліся, відаць, на хаду. Начам, відаць, у сне хтосьці ўхваліў выплату, таму што цяпер ўжо трэба селфі і пашпарт, а мне вывялі без докаў, дэпоў і г. д.
ну як звычайна)) у першапраходцаў значыць усё было ў парадку, а цяпер хто адбіў, будуць цярпець
У Вільяме актываваў акцыі, яны так бы мовіць пачалі гуляць, і на гэтым усё.
Потым з’явіліся 3 футболкі з надпісамі 1, 2, 3 і там яшчэ быў кубак.
Жад я нах, нічога не адбываецца.
Кароче паслаў іх на 50 вясёлых
не мучайцеся, акцыі бываюць не для ўсіх краін. што ў Вільяме, што ў Betfaire, гэта ў іх звычайная практыка.
ВХ, і СНД могуць выплаціць, з лохамі акцыя дакладна не для нас.
я ў курсе, у Betfaire, напрыклад, акцыя з конікамі вісела толькі ў англійскай версіі сайта. але я з яе занёс капеек і вывёў…А ёсць акцыі, таксама вісяць у англійскай версіі і ў іх нічога не працуе..
Энерджы завёўся ў каго-небудзь? А то ўжо гадзіну ніяк не магу ажывіць яго.
я ўжо даўно адкруціў сваім метадам..скакаў на айфоне з VPN на LTE…😁 атрымаў 5 фрыспінаў..а з іх дзірэнь ад бубліка
Паглядзіце пошту. Вегас-автоматы прысылалі 30 спінаў па дзесяць рублёў. Спачатку патэлефанавалі, я здымаць не стаў, потым у пошту зайшоў, там ліст адразу прыйшоў. Можа ўсім раздаюць, бо я нібы асаблівых заслуг не маю.
шмат дэпазітаў у Вегасе ўвогуле было? мне вось ніколі ад іх нічога не прыходзіць
Колькі соцень рублёў унёс, але пры гэтым вывёў з фры-спінаў 25 000. Можа, гэта яны так тэлефон верыфікавалі і за гэта далі, бо ў тэме ліста было напісана – Праверка акаўнта і падарунак ад Адміністрацыі Казіно. Калі з нумара на 44 будзе званок, гэта могуць быць яны.
зграбзота рэдкая, выйгрышы звыш 1к зялёных увогуле не выплачваюць, на большасці форумаў знаходзіцца ў чорных спісах, на скаргі гульцоў не рэагуюць, прадстаўніка на форуме няма!
у каго не было туды дэпазітаў,можаце не спрабаваць
7 біт – шляпа. Ругаўся нават па іх з адмінам латест точка ком. Там уладальнік жадны хрэн і пры першай жа магчымасці х чё будзе плаціць.
ох паставіў усе фрыбеты на Аякс, буду бабкі лічыць да ночы 😎
быў туды дэпазіт, 2 гады таму праўда)) таксама не дае актываваць бонус мне))
таксама на іх паставіў, імха увогуле павінны ЛЧ узяць, уж вельмі каманда прыгожая выйшла, што не гульня, дык заглядзенне!
да і + некалькіх важных гульцоў у тота не будзе, увогуле проста нешта веру ў Аякс
ох не ведаю, людзі ўжо ведаю кватэры ставяць на Аякс, а самая та ставіць на перамогу і нічыю.ІМХО.😁
7bit просяць скрыншот ліста з прапановай фры-спінаў
У ВХ у мінулы раз выйгралі 2 . Павінна выйграць 3.Так,что шанцы ёсць.
Акцыя зноў даступная.Лагінімся,і выбіраем 7 конікаў.
Спасылка на прома lucky7.williamhill.com
Дайце хто нібудзь працоўнае люстэрка вегас -автоматы.
С фс насіпала 23 руб. Можа ў гэты раз пашанцуе.
Мультаў у мяне там няма,а ўвайсці не магу.