Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@identгэта не фрыспіны а еўра)) паспрабуй прыкладанне ўсталяваць, калі ўсталёўваў, канешне, можа прышлюць пазней
@mrakobes777
Я зразумеў – дзякуй – паспрабую
@artem2801 канешне пра цябе, ты ж галоўная крыса форума!
хлопцы прывітанне, хто піастру асабліва не шкадуе, то можам зрабіць пару папаўненняў, але вялікая верагоднасць, што пасля гэтага забаняць) калі цікава – пішыце
@artem2801 канечне пра цябе, ты ж галоўная пацюрка форума!
@jimyk55 што азначае падключыўся! Гэты Арцёмка – галоўная пацюрка сайта, вы проста не ведаеце, вы адносна навенькія.
Ён на тое і разлічвае, шкада яму бадай што рахунак губляць, даўно б сышоў, сорамніца, чакае пакуль усе, хто памятае яго пацюрніцтва, або зліюцца, або забыюцца, ну ці проста памоўчаць! Ну кінуў ты чалавека на дробязь прычым, ну злій хоць, няма ён пастаянна тут нешта папрасьці, а сам раздае кручкі бясплатныя і потым выпрасіць па 100 руб:)))))
Людзі павінны ведаць сваіх герояў – галоўная пацюрка Latest artem2801, самая агідная істота, напэўна ён насраў не толькі тут! Асцерагайцеся яго!!!!!! Запомніце і ніколі не мець справы, тым больш абмены!
купіў пару прома на х і на рамен абодва далі па 300р і менавіта 300р ужо не ўпершыню ўвогуле і стаўку парэзалі па 10р спін у бонанзе ўвогуле лічу гэтыя промікі зусім не рандом ад слова зусім..шляпа…
Што тычыцца otherworld – адыграў бонус учора, сёння зрабіў дэпазіт, вывялі без верифікацыі хвілін за 10
@cloudarchi1 фартовыя вы, у мяне там адыграна, баюся што пасля дэпу верыф запросяць, да таго ж дэпіць у трц 20 у мяне камса 8$ ці 10 дэпазіту, яшчэ і трон трэба купляць, але жаданне здернуць сотку ёсць…
@nikolay_ у Telegram крыптабот (@send) купляеш USDT праз p2p, абменьваеш у боте на тон, у fixedfloat абменніку мяняеш тон на USDT. Выдаткі на камісію – $1, калі Бог дасць выйдзе
@cloudarchi1 а мне сказалі чакаць пакуль сістэма верыфа будзе даступная ў рф
@god яны там па аху…. Што, ці ?
@god пасля таго,як зараз па ім пройдуцца і людзі вывеядуць грошы,хутчэй за ўсё ўжо ніколі)
@seregabroyt
?
@cloudarchi1доўга выводзілі ?
@god у мяне дах паехаў. Прабачаюся, форум (
@gans2115
Да уж пон**
ад цябе смердзіць, паганы ты чел паходу)))
@seregabroyt ТГ трэба было адразу напісаць)) таксама звычайна тут залётныя прапануюць.
Шмат пішуць, што вывелі з бяздепаў у Otherworld.
Рашыў задэпнуць пад бонус і паспрабаваць казік. Не адкрываецца хаксоу і нолимит( Увогуле ніяк і нідзе.
Вось і паіграў)
@cloudarchi1 я год назад звязваўся з гэтым ботам у тг. калі рэгістраваўся ад піцерскага Мішані, ён там кэшбэкі нармальна падкідваў, так мне ўжо надакучыла, шчыра сказаць, разабрацца ў ім, ледзь як тады вывёў, для мяне там усё такое запутанае, у Trust Wallet я адразу ўсё зразумеў інтуітыўна, а гэтым тг. я шчыра не давяраю…
@misha55 Так пісалі ж раней, у іх змяненне лакацыі, быццам пад забаронай, цяпер у многіх хаскаў без костыляў не гуляе, усе перспектыўныя з’язджаюць, застаюцца помыйкі, каб не разбагатэлі, асабліва мяне ўсміхае правайдэр – Пітер і сыны, як жа тонка яны заўважылі назву…
@nikolay_
Абсалютна ўсюды працуе хаксоу ў мяне, але тут не запускаецца.
Дарэчы, у Otherworld гэта 100-150-200% на першыя 3 депы без максвінаў. Можа камусьці цікава.
@artem2801 канечне паганы, не стаў на тваю бок, а на бок тых, каму ты не аддаў грошы!
А го…ом пахне, глядзі вакол сябе, ну побач таксама паглядзі:))) праз форум жа пахі не адчуваюцца 😂
😉😉😉
@misha55 так, цікавая навінка, галоўнае, што далі адыграць, з’явілася надзея, што хоць дзе-небудзь грае, але з вэрыфам тэма, канешне, напружвае і даверу не выклікае…
@nikolay_
Думаю, што з гэтым праблем не ўзнікне. Ёсць правы і загран.
Тым больш, калі людзям увогуле з бяздепаў выводзяць, некаторым нават без вэрыфа. Калі з дэпа, дык тым больш праблем не будзе.