Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,003 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Оооооо, зноў прыступ, даўно не было! Я ўжо падумаў, што канчаткова нармальным ператварыўся:)))))
@gans2115 а мы калісьці яшчэ за яго падлізваліся, прасілі разбаніць, а яно аказалася без маралі і прынцыпаў, проста танны фуфломёт, які бярэ ў доўг і адразу кідае чалавека, так яшчэ нагласці хапае свае высеры тут разкідваць, я б яго забаніў назаўсёды, каб не псаваў паветра на форуме…
@nikolay_ так, Коля, так і ёсць!
Зразумела… Трэба гэтую тэму з абмеркаваннямі наогул зачыніць і стварыць новую з больш дакладнымі правіламі і ўзмоцненай мадэрацыяй
@endo0 выпраў памылкі! Што гэта , цяжка зрабіць? Аддай чалавеку гэтыя капейкі, шчыра папрасі прабачэння!
@gans2115шмат павінен ?
Вітаю ўсіх! Докуя павінен ENDO0, ён жа не памятаю ўжо ўсе нікі, здаецца і Александр, іх было шмат) Асланбеку як я зразумеў торчыць ?
Otherworld як прайсці верыфікацыю?? Расійскі пашпарт не прымае, іншага няма))
Прывітанне! Многа павінен? І як доўга – проста цікавіюся, хз, ад цябе, калі шчыра не чакаў такога, максімум пад шафэ флуд, але не больш.
З піястры на лоўкост,)))) на Победе юБольшe не палячу) Вось я ляцеў як то Масква Ставропаль, пераплаціў 1000р, але аэрафлот, пакармілі, было шмат месца, а гэты
….лоўкостэр проста аформіў яелвеку )))) з піястры). Мамін лятачок папін самалёцік))) бабкін гелікоптар.
Не ведаю, было ці не, з-за срача з гэтым солевым мышом нічога не зразумела.
Otherworld
@morocco Гэтуе пытанне турбуе не толькі цябе…
@1deposit акк верыфікаваны?
у
@endo0 ты там мне расказваць будзеш))) у мяне, дзед герой Савецкага Саюза на мяжы з НАТА у Венгрыі камандаваў. Авіяцыяй усёй. Грошай было ў сям’і да стратасферы, пакуль не посер(((( эх Дзед ты ўверх, а я супрацьбункерным уніз )))
@yrin2005 Я так то таксама не хацеў галінку засераць, але так атрымалася) Сарян) Грошы не схаваюць тую сутолку! Мяне дзед расказваў. Ён Леніна бачыў) Не нашага з “Латеста” канечне, а жывога “Ульяного”
Можа, вы ў прыват напішаце, па душах пагаворыце, у каго там дзед герой, а ў каго бабка гераіня…?
Вось “Ганс” кажа, што паважае і любіць “Масквічоў!” – па-мойму, ён сам сабе льсціць)
@nikolay_Коль табе што смс-ка прыйшла? Без абід, добра)
@nikolay_Можаш на мяне вядро з цэментам надзець і ў шпалеры загарнуць:)))
@pokerface Прывітанне, хто яго ведае, якую суму граху на душу ўхапіў)
@pokerface Салам бро.
Асланбек хацеў абмену, а ён кінуў яго на 1к, яшчэ і тупа кажа, што ён яму не падабаецца, таму і кінуў, тупую прычыну лепей не прыдумаеш. Яшчэ і тут не сорамячыся нешта піша.
@endo0 ты няўдачнік яе ўжо засраваў!
@endo0 вядры засталіся толькі са смеццем😜
Сёння дзень насычаны …. Прачытаў крыху….
Усе маўчаць, буду таксама маўчаць….