Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,863 Адказу
|
624,259 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@shonoтаксама фігня… Ніяк патрапіць не магу, і мядзведзяў мяняў і нічога, коратка
@nikolay_ ну капець, вось мразі.
Усім прывітанне, таварышы. Сёння зусім нічога не гуляе! Па трыста на піастру, хлопцы, першым трым лайкам гэтага паведамлення! Можа камусьці гэта трохі скрасіць гэты сумны вечар. .
Піастра нумар братан!
@barakuda2020 201570028470
Інет упаў неўчас упаў блэт, глушаць што ці. Ужо надакучыла.
@barakuda2020 дзякую табе, усё атрымана)
As і baru нумары піястры! кідайце я тут не доўга . Братан табе скінуў.правер
@barakuda2020 Бара, мне ўсё прыйшло) па кайфу)
братва не выцягнуў я з оверворлда, можа і для мяне знойдзецца капейка?))
@barakuda2020 яны тупяць ці што?)
@yrin2005 у цябе шрыфт п’яны))
Зае ..б, больш не гуляю так. Братан табе яшчэ 666р скіну калі гэтыя зьявяцца нах іх пашлі… Sinaloa…WIN! Усім фарту уцякаю!
Наяўныя ёсць, магу дайсці кінуць на ваш Тінькоф касога, проста ісці кіламетраў 5
@sinaloa п’янага майстра панды)) з эндарфінаў, сукааа што за дзень сёння.
Спадзяюся ты не забабонны! . удачы
@barakuda2020 хай з’явяцца, але я не адмаўляюся Бара)))
@barakuda2020 дзякуй)
@barakuda2020 і табе ўдачы!!
Калі ў казіках ідзе крыху, заўсёды гатовы падзяліцца!))) ну гэта піпец як не дакладна) я адзін раз у чаце ў тэлеграме пяцісотку атрымаў бясплатна хоць з яе і не занёс але вельмі прыемна, калі на мелі і што-небудзь падае на кашалёк! Якісь шанец #
@barakuda2020 менавіта так і бывае, можна з капеек падняць нядрэнную суму. А можна депаць пастаянна і ўсё будзе жраць. плавалі – ведаем)
@yrin2005 добра, далей што скажаш яшчэ?
Учора было пацешна! У ваваде ўжо забыў, што ў мінусе і выпадкова ўбачыў кешбэк 1080р, зайшоў у muertos2 – ён блін на другім спіне кіне памнажэнне 250 пад сыгроўку, 27к па 10р. Да 60 даганяў, але блін як на зло святы, бухaю, кароче не шмат, але цікава)
@yrin2005 папрашайкаў, тыпу цябе, тут зусім не паважаюць. Я ніколі ў жыцці тут нікога не прасіў аб сродках, гэта ж – прынізіць сябе. Ты цалкам сябе прынізіў, за такое табе таксама можа прыляцець. Фу, быць такім.