Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,862 Адказу
|
573,751 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe
Віталік таму пацверджанне 😏
Прывітанне, дружок 🤝
На X ёсць паследэп?
@bugulma83 ну канечне:))) ну , яны большасць адрубілі, а такая гульня як joker Ra ад Эндорфіны засталася:))))) , а гэта тыя ж каронкі , з 100 лініямі, толькі з іншымі малюнкамі.
@abzi так:)))
@gans2115 хуткасць – гэта тваё другое імя? Я так і зразумеў))
@abzi так:)))
@akop591 пры чым тут гэта!!! Я што-небудзь напісаў пра верифікацыю або высновы! Калі ў цябе нейкія праблемы з імі – прайдзі міма, навошта каментаваць! Не ў усіх жа так. У мяне, напрыклад, пакуль усё нармалёва, звярні ўвагу, я напісаў пакуль, сам гэтага, напэўна, не заўважыш, калі праз піастрыкс выводзіць – то імгненна, заўсёды, без выключэнняў, дааа, іншымі спосабамі звычайна яны доўга выводзяць, але гэта не сакрэт, кожны робіць свой выбар. Ну а калі што-небудзь не ўлаштоўвае, ну не грай там. Мяне таксама ў іх шмат чаго не ўлаштоўвае, але гаворка не пра гэта. Ды тут зразумела, напісаў проста каб напісаць!
@abzi каля 15 гадоў таму ⏪ так, цяпер ужо якая там хуткасць, прычым ва ўсіх сэнсах гэтага шматзначнага слова:))))
Канада777
Код GRR33 (для старых аккаў,для новых хз працуе ці не)
30 фрих на слоты прагмата,упершыню бачу спіну ў іх на прагмат)
@nikolay_ Ёсць тыя, хто вывелі? Ці трэба праходзіць вэрыфікацыю? А то пашпарт не прымае з РФ (ну альбо я што-то не так раблю, хоць наўрад ці). Падтрымка ў іх мёртвая, адразу чат зачыняе..
@vitaldeluxe паспрабуй код 50MATE, але гэта шарага не выклікае даверу
@gans2115 у суботу з халявы 75фс 15 вывёў.і кстати на пиас за 5 минут пришли
@abzi Нічога сабе, паімець айфон з пінкі – гэта ўжо дасягненне) Як кажуць, з паршывай авечкі хоць клок воўны
@gans2115 дзякуй, далі спіны, я думаў, яны задэп, не стаў заходзіць, ліст таксама прыйшоў
@vitaldeluxe а я чот націснуў і бонус адмяніўся – ні хера не зразумець, усё па-англійску 🤣
@nikolay_ Зараз пратэстуем, дзякуй за інфу. Калі раптам атрымаецца нешта вывесці – дай ведаць
@z1vert Дэшыфравальнік днём быў. Хз, ці засталіся яшчэ актывацыі, але можаш паспрабаваць, калі не юзаў. TheBigBarkGoldenJackpots-UAHDSFCSLW7YA
@sinaloa Ну правільна))) Стаўкі ставіць, гэта не казявкі на марозе трэскаць) Самога цягне на стаўкі куды мацней, чым на слоты. Вось там рэальная лудка ёсць, а казіно чыста як забавка
@spaun21 Ну так, гэта агонь, канечне, прадаваць код, які даўно ўсюды выложаны і так)
@afterafterfly я зліў, з загранікам вэрыф праходзіў, потым яшчэ ўжо ў аператара пашпарт з прапіскай і любую квітанцыю або як я паштовае паведамленне адправіў. галоўнае адрас і імя было
@afterafterfly таксама адбіў якімсьці цудам, паспрабаваў прайсці вериф, заграна няма, прашчай сотка, гэта правілы ўёбкаў, калі вы рэгіструецеся з РФ. Якага куя дзейны пашпарт не прымаеце, раз у год пашанцавала і то ў такім чмошным установе…
@nikolay_ набівай 1к баксаў на балансе і можна зрабіць загран дзеля вываду)))
Otherworld для тых, хто па Спайсі рэгістраваўся – OTHERWORLDSPINS
100ФС
Адказ ТП на пошце. Правярайце
@kuks17 так макс вывад там 100$)
Івілд за абнаўленне раздае 25 фрых, правярайце пашту, у мяне не заходзіць…
Хто ў краме на днях заказ рабіў? Штосьці ўжо трэція суткі ідуць, а заказ не апрацаваны