Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,508 Адказаў
|
608,459 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Інфармую хлопцаў па поводу казіно Банан. адмянілі вывад і папрасілі загрузіць дакументы для верыф. верыф дэпа не прасілі. буду спрабаваць
@god ў тп сказалі што деп для вываду не патрэбны. пайшоў на вэрыфікацыю разоў з 10. чакаю вывад
@god які макс кэшаут? якія докі для верыф?
@dangeraut 100 юсд
@god пашпарт як звычайна фота галоўнай старонкі і фота з пашпартам у чалавека. важна, трэба, каб было бачна локць той рукі, у якой пашпарт). і выпіску з банка, дзе ўказаны адрас як у пашпарце
@god але вось толькі сказалі, што вывад ад 3 да 10 рабочых дзён
чакаю. як будзе інфа – напішу
@god вельмі доўга вельмі.дзякуй за інфу…
![]()
Медыя ад удзельнікавось такія пірагі
@god маладзец.Хоць два чэла адбілі тут і вывелі.
@robingood ну гэта добра, прывітанне містар) З дамы нв, з іх сеткі таксама некалькі разоў выводзіў з бяздэпаў. Пад капірку вериф такі ж іпануты, як апісаў GOD.
@sinaloa ёсць такое, салам, я ў іх за 15 хвілін адбіў бонускі) але ў гэты раз не атрымалася)
@robingood 15 хвілін?! Атрымліваецца, ты адразу па добрай стаўцы пайшоў) Я ж памяркоўна, няспешна адбіваў. Але каля 5 гадзін у сярэднім з перапынкамі😄
@sinaloa дало 1.50, потым круціў у тым жа слоце па 0.20 поймаў бонус, 150х далей стаўку павышаў і адбіў) пра ўсё заняло 15 хв.
@sinaloa што за сетка такая дама нв не чуў падкінь інфу дзе глянуць можа яшчэ што ўсплыве па бездэпам так запілем сюды…
@robingood крута)) Памятаю, калі сюды на Латест заляцеў у 22 годзе, то мой першы бездэп быў у сетцы дамы нв, назву самога казіно ўжо не памятаю. Так тады атрымалася адбіць вейджар з фрыспінаў, плюс яшчэ не было максвіну ў той час, прынамсі ў гэтым казіно. Галаву паёпалі, канешне, мне знатна пару гадзін з вэрыфікацыяй, але ў выніку дакі прынялі і ўсё вывялі на працягу гадзіны-паўтары дзе то. Я быў у ахуіне!😄
Рэбята, у каго-небудзь ёсць ікс, Бонс або рамен паслэдэп?🙏🏻
@god у мяне яшчэ прасяць селфі з лістком і пашпартам, адчуваю заепут… І яшчэ ў чаце мне сказалі, што максімальная сума вываду не абмежаваная
@ewgen99 а ты зрабі фота, мяне так не адзін раз прасілі- твар, пашпарт, гэты лісток яшчэ) Усё роўна адаб’юць вериф, урэшце рэшт.
@misha55 . Адыгрыш за свае ці як ?
@god я не разумею, табе вывелі ці не? Што азначае статус “прыняты”?
@ewgen99гэта помыйка мне адразу рахунак заблакавалі, так што асцярожней
Што за казіно банан? Упершыню чую….