Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,623 Адказу
|
613,429 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@maltsevicтак, я прапутаў з покерам))) ікс казіно)
@irisvich7 Тэж не веру што выведуць) думаю адменяць, калі выведуць адпішуся.
@robingood мяне выводзілі, але ўсю галаву вынеслі
@robingood Для Расіі, здаецца, не выводзяць, але ты, бро, не з яе, можа табе і выведуць! Прыемнага ранку, дарэчы)
@batyr гэта прамо для навічкоў, думаю з-за гэтага не вывесяць) кстатi, дэп прасілі, дакі і г.д?
@sinaloa Дарова бро, хз, цяжка верыцца, што вывесяць)
@robingood Лепш бы табе, канешне, вывелі. Поспехаў у гэтым плане! У мяне ў самога з Jack poker ёбала ідзе, потым у лс лепш адпішу. Раніца не пачынаецца з кавы, хахах
@artmonkey
дзякуй за промікі, хаця пасмяяўся 😀 (Halyava – другі ў спісе)
@sinaloa за тое, што не ў ўсіх яны аднолькава спрацоўваюць, камусьці з якім пашанцуе, а ўвогуле крута, што чалавек за добрую справу атрымлівае піздюлі, а не падзяку, так і жывём
@nikolay_ так ён і сам не ведае, у каго якія пракануты, а калі б напісаў – частка з іх дэпазітныя, яму б тут жа прыйшло – якія менавіта бясплатныя і нафіг дэпавыя сюды закінуў🤣
@bosskjerk трэба было гуляць толькі ў надзейных казіно
@sinaloa Было б цудоўна, якраз на др бабкі трэба) заўтра др у мяне)
@nazardapro 2 дні таму гэта паведамленне адпраўляў. Па нейкай прычыне ў мяне акаўнт усё яшчэ на мадэрацыі і яго толькі што адобрылі.
@nazardapro депай і гуляй
@sinaloaа тут што нейкія дзелавыя людзі сядзяць, бля якіх час нешта значыць ?? Тут ніводнага такога, хто тут сядзіць – у яго часу завалам, чалавек, які заняты, па форумах не шастае
@robingood не гуляй там
@robingood адыгрываў у любых слотах?
Не,ў адным слоце куды давалі фры-спіны.Неплоха гуляў слот аж 680$ падымаўся)
@vitaldeluxe там адыгрыш заўсёды ў адным слоце, у які давалі спіны, так што шанцы на адмыванне практычна роўныя нулю, калі, вядома, слот пасля адыграных фрыспінаў не абсыпае выйгрышамі
@olegpetkin я толькі бездепы юзаю там,на свае гуляць не буду.
Пагутарыў з аператарам у чаце,сказалі вывад у працягу 24х гадзін)спадзяюся не адмяняць)
@sinaloaтут не сидит ни одной «деловой» тут сидят целыми днями что то пишут тем кому нечем заняться, в данный момент я среди них, а такие слова ты только тут можешь говорить) я даже не буду отвечать на это оскорбления )) с такими «героями» бороться на их поле боя(в интернете) кнопками не мой уровень, а если ты мужик корый может отвечать за свои слова , то можешь написать мне в личку , мы с тобой можем без проблем договориться о встрече и там уже при личной встрече я разрешу тебе кого то в какой-то список вносить ) ну если тебе еще до этого будет ) а ты самый первы бездельник который тут сидит сутками и пытается еще себя важно строить, важные тут сутками на пролет сообщений не пишут , а 99% твои сообщения тут это либо оскорбление других либо вода не имеющая абсолютно ни какой смысловой нагрузки. Выздоравливай поскорее друг)))
@robingood квест з верыфікацыяй ужо прайшоў?
@dangeraut не,а верыф у іх абавязковы?)
@dikii1 едзь у Вологду тады, “мужык”. Тваё паведамленне нават прачытваць не буду, немаўля.
@sinaloa Вологда ? Ого , напішы свае нумары) на днях заскочу ))