Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nikolay_, дзякуй, зараз паспрабую
здаецца, сэнсу гуляць не было))
@brabrobrob ну з 2$ можна занесці 😅
@fktrctq7503 умовы
@kerv7373, мяне зліла, + там выбар слотаў маленькі для адыгрышу
Цяпер на 1win фрыспіны за квіткі за дэпы можна атрымаць, хоць казік і не вельмі, але ўсё ж можа камусьці спатрэбіцца
@belbetwinet
Дзіўна, бонус ёсць, а грошай у слотах няма
@1deposit, адкрый слоты з топа якія-небудзь
@1deposit так гэта нейкі баг у мяне таксама так было, і ўвогуле снетч нейкі недараблены)))
@belbetwinet, у рэшце рэшт адыграў? што атрымалася?
@brabrobrob я толькі ў Юбетс адыгрываў і двойчы па 25 выводзіў , а ў Імерион і Снетче ні разу не адбіваў (( і ўвогуле яны мне не падабаюцца
GVREDD2J
дракон
@belbetwinet
Паявіліся праз 10 хвілін,ужо на вывадзе стаіць,вывеюць яшчэ пад 400% дэпну)
@animus640 у снетчы, падобна, будзе патрэбен деп. Пасля абнаўлення сайта не ведаю..
@t1pt0p да, убачыў(
@animus640 самае цікавае калі не было абавязалоўкі 25 баксаў , я паспеў 1 бакс у юбетс дэпнуць , і потым выводзіў 2 разы па 25 , калі патрабавалі ў іншых ужо 25 баксаў для вываду , калі б ведаў то і ў імерыон і снетч таксама па баксу дэпнуў бы раней ((( , а яшчэ яны могуць докі запытаць . Я чытаў тут хлопцы ледзь не з’ехалі з розуму тыдзень чакалі.
@belbetwinet упершыню адыграў бонус з гэтай сеткі. У снетчы, і бадай апошні😆
я адразу ўсюды задэпіў капейкі, толькі ў снетч не прайшло, прымусілі дадэпіць
Я ў сябе такія прыколы на акке знайшоў, натуральна зліта без шанцаў) і вэйджар добры і макс радуе адным словам (казік для людзей)
@brabrobrob калі праз тваю карту праходзіць чарнуха – паспрабуй даказаць факт продажу і што ты не саўдзельнік
Хлопцы добрай раніцы ) хто купляў у краме на жэтон 100 спінаў ? Ці доўга ідзе налічэнне ? Я ўжо суткі чакаю 😁
@rustem777102 па ўмовах на працягу 48 гадзін, не ўлічваючы выходных. Сёння павінны скінуць, чакай.
Дзякуй
я ў апошні раз чакаў амаль тры суткі