Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,992 Адказу
|
580,270 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood выдаліў, думаў, што тут будзе так жа, як з паведамленнямі
@hawk паходу ляніва) у мяне на паштах таксама 4-5к паведамленняў выдаляць ляніва)
@robingood сябар, у мяне на поштах 20к+, можа што-небудзь важнае і было, я прапусціў)))
@hawk ахах 20к+ – гэта агонь)) я па крыху, крыху выдаляю хаця б) каб не запоўніўся) ты лянівейшы за мяне атрымліваецца)))
@robingood лаві ляніўца і гэта мая асноўная пошта
@hawk не, ну на пошце ў мяне таксама 20к + паведамленняў, але 227 ўкладкаў у хроме, 9к апавяшчэнняў на форуме…. маё павагу)
@robingood я ўсё хачу гэта выдаліць, толькі пачынаю, а там фрыбэт, працягваю, а там бездэп)) потым, канечне, забываю
@hawk Мда жесть)) у мяне было 6 паштовых скрынь) засталося 4. Заблакаваўся 2, бо даўно не карыстаўся.
@hawk Знаёмая тэма)))
@maltsevic тэлефон цягне і пафіг, мне стала шчыра скажу, мне насраць, калі з’явіліся магутныя тэлефоны. Як я і казаў вышэй, альбо старасць альбо лянота
@robingood Робін, калі гэта ты, на 99 адсоткаў гэта ты. Мы на многіх форумах размаўлялі. Май, напрыклад
Прамкі на JetTon
2 USD – JET110 JET112
JET113 JET114JET115JET116JET117JET118JET119JET120JET1211 USD – BITJET
Здаецца, у каналах яшчэ нідзе не выкладалі.
@irisvich7 якія арыгінальныя промікі ў іх) хутка будуць прамо рабіць 1234 каб далёка не хадзілі😁
@maliteg даааа, промікі зусім якіясьці вадкія
@irisvich7
Без дэпа выводзіць гэты джэтон?
@slon975 паставіў на тг кашалёк,паглядзім выведуць ці не
У мяне такое ж пытанне, але ёсць але – у мяне быў дэп, паставіў па нумары карты. АЎТАРУ РЭСПЕКТ.
@redsmol67 так у цябе быў деп значыць калі прома актывавалася
@Kapam6ahttp
у мяне без депа актываваліся
@irisvich7 Нармальныя промікі, дзякуй автору, а тых, хто піша ўйню – пасылайце далёка і яшчэ далей.
@astartes вы задолбалі, ідзіце гадзіны тг пачытайце, ніхто не стриміць гэта гумно – адпаведна няма навін.
@hawk пазнавальна) трымай у курсе, пазваніш
@astartes Гэта так, мне таксама не пашанцавала) Ну можа камусьці пашанцуе, змогуць раскруціцца з дробных стаўак. Як кажуць. у безрыбі і рак рыба
@astartes ідзі лесам і больш ніколі і ні за што не звяртайся да мяне.
@hawk Божачкі-кошачкі вось гэта бардак😱 як у галаве ў маёй былой🤣🤣