Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,992 Адказу
|
580,270 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі ў Водке быў толькі адзін дэпазіт на 500р, і набіў 3 узровень. То ці дадуць на дзень нараджэння бонус? Слыхаў, што пачынаючы з другога ўзроўню даюць. Ці трэба каб быў нейкі мінімальны дэпазіт, ну тыпу 3к-5к?
Або не абавязкова дэпазіт, галоўнае ўзровень?
@robingood сябру з 3 узроўнем далі 1500 на ДР, але дэпаў у яго было болей
@robingood Дадуць, галоўнае ўзровень. Ну і ім на пошту чыркнуць у др з фоткай з лістком, але пра гэта, напэўна, у курсе
@maltsevic Зразумеў,дзякуй.
Як узровень набіць так з 500 р? ) Ён увогуле еле паўзе ў мяне
@yaroslove Адна добрая бонуска і 500 руб могуць ператварыцца ў 50к) а там ужо пытанне часу
@misterrobot Атас пераблытаў казіно))не водка а Сука казіно.
У котах у лутбоксе было 350р за бонусные мыты з кэшаутам 750р
8ZOQ7IS9
RLZPLXJC
драгон казіно
@yurii88 Юрый вы лепшы, а што ў вас у Фінляндыі драгон працуе?
@yaroslove гэта амаль нерэальна
@yurii88 Ці ён жа не з “Беларусі”?
@olegpetkin вам бы да доктара, да калегі, да акуліста схадзіць ) ён з Беларусі.
@pokerface Покерфейс, дзякуй, Бро)
@maltsevic і каб актываваць можна было некалькі разоў, а не 1 промік за ўвесь час
Покерфейс была б магчымасць як і раней, я табе ўсё аддаў бы без астатку, я жыву гульнёй і зносінамі ў гэтым замкнёным і богам забытым свеце
Я б назваў яго мірком для нябачых, які ім падсунулі
@pokerface Блін, ён проста як і я лінзу страціў і наступіў блін, капец, трындзец, кансіліум кароче. Але адным вокам таксама можна вядома, але вельмі дрэнна відаць. Я не спаў два сутак і яшчэ на нагах, ну кожнаму чалавеку сваё вядома, спадзяюся на выпраўленне. У мяне мінус 3, хутка ў плюс пойдзе напэўна, так кажуць!
@yaroslove
Я з казіно сучкай пераблытаў, там адбіў бездеп і далей долбіў)
@pokerface ён можа падманваць
@endo0 тады футбол давай сёння паглядзім і паболеем за Інтэр. я на іх паставіў
@endo0 “прабачце» ад вас, спадар, не працуе! Вы абясцэнілі гэтае слова, у любым выпадку калі яно з вашых вуснаў гучыць! Так, я зноў дрэнны! Зараз скажаш ты, Аляксандр, не ведаю, як вас па бацьку. Я заўважыў, што я для ўсіх дрэнны, а я ўсяго толькі заўсёды праўду кажу, трэба станавіцца ліцэмером, каб быць добрым для ўсіх!
@robingood як ты з 1 дэпам у 500р набіў 3-і ўзровень? І колькі часу гэта заняло
@letyaga92 гэта не водке а суке было, пераблытаў назвы) адбіў бонус і далей гуляў, кароч) але ў суке казіно
@robingood а я ўжо афігеў , як з 500 рублёў , так на водцы змог пракачаць узроўні))₽