Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,170 Адказаў
|
591,005 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@max1ouz да ад іх амаль усе адвярнуліся,вырашылі астаткі распусціць відаць
@xxx_worker паходу з 3 ,стала ў чаты прапускаць)
Менеджэр джет тона даў бонус 10% на папаўненне ад 1000$, я папоўніў, зрабіў 1200$ і прайграў, як кажуць, трэба было выводзіць
@romaska адыгрыш за бонусныя ці за свае?
@letyaga92 там толькі часам прамакоды з адыгрышам на бонусныя даюць, гэты за рэал. Не слухай гэтага шыза, а яшчэ лепш не адказвай на яго паведамленні, спаму будзе менш.
А што за Laki казіно? Можна спасылочку, калі ласка.
@mari87 laki
крапкаlive@eduard065 правярай піастрыкс, павінны былі прыйсці , у асабістых паведамленнях адпісацца не атрымалася старонка не загружаецца. Наперад прашу прабачэння за флуд, прабачце, хлопцы, з інтэрнэтам нейкія лагі
Дзякуй)
на винлайн, ён жа калолайн зараз пачалі другую хвіліну фрыбэтаў раздаваць.
Як мне здаецца, скрыпта ў плане выбару картычак і прызы, на актыўныя акаунты за месяц стаўак 500к – 1 лям, ад 3к фрыбеты выпалі, на не надта актыўныя – дробязь.
@andrey_777 першая хваля дала 1000₽ і другая цяпер 500₽, гэта піпец, а колькі зліў там увогуле, нейкае расчараванне
У Winline з першай і на другой хвалі па 500 р. фрыбэты, дэпы туды па фану па 100 р. час ад часу на норм кэфы. ( праўда не выйгрышныя, але неістотна)
Дакладна такая ж сітуацыя, ды і нармальна – бо даўно там не стаўіў, у асноўным леон і фонбет.
@goldking я ў асноўным стаўлю толькі ў леон ру, топавая БК. Раней таксама стаўляў у винлайн, але страціў доступ да ўліковага запісу, прынамсі пакуль. Бетсити яшчэ ёсць, туды некалі таксама заходзіў.
@andrey_777 А я аказваецца яшчэ мінулы фрыбет не выкарыстаў, у суме стала 600.
@yaroslove та самі няхай круцяць свае падарункі з адыгрышам за рэал
@ekaterina434 так – так, не ўбачыў, сорры
@yaroslove
збс,мне па 300 р. абодва разы
luckyfriends кропка ком, хто гуляе правярайце пашты 3$ налічылі…
Мне ў ў винлайне давала 2к і шчас 3к фрыбэт, 2к зліў, шчас і3к паходу адляцяць)
Паверыў, блін, у гэтую Нігму, з кэфам 2 ўстаў, 20к перавагі страцілі і прымоталі 1-ю карту
@liverpooltop шмат там гуляеш?
Дзе ў каго самыя тоўстыя плюшкі даюць?
@liverpooltop уж лепш кібэр чым футбол)
Увесь тг засралі сваімі пастамі стрымеры, куды ні зайдзі, усюды адзін спам))