Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,863 Адказу
|
624,259 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@feverishнавіщо ты дублюеш адно і тое ж паведамленне, чел гэта флуд…
@dangeraut
У цябе ў галаве флуд, калі я памяняю месцамі фразы – гэта не будзе флуд? Тэмы розныя! – Ці мне ўдакладненне зрабіць, што тэмы розныя і не ўсе сочаць за ўсімі тэмамі, таму я прадубляваў? Бесіце, розумнікі !!!!
@feverish
МБ актывашкі скончыліся ці гэта быў персанальны?
@endo0 :))))))) ты, напэўна, Саша, туды таксама самалёты свае адпраўляў:)))) проста не памятаеш!
Рана з будкі endo1 aka aleksturbo aka +100500 рахункаў яшчэ- выпусцілі жа! Зноў за свае самалёты нармальным юзэрам латэста мінусы ліпіць пачынае))
@goldking гэта дзе ў аське галасавалі?
@goldking дзякуй, капейкі дало, але спіны сапраўды былі
Падкажыце, калі ласка, прома на ауф або Хані
@robingood BEST, BEST777
а хто ведае, як часта 1хслот кідае персанальны бонус фрыспінамі бездэпа? і які максімум можа быць, у мяне спачатку 50 фс прапаноўвалі, потым праз пару тыдняў 75, можа яшчэ пару месяцаў пачакаць – так і да бясконцасці дабяруся?? 😀
Дэпы кожны тыдзень былі ?
@seregabroyt колькі ні гуляў там – ні разу не атрымліваў бездэпа
Бывае . На пошту лісты прыходзяць . Хоць дэпаў мала
@dangeraut Калі гуляеш, то мне таксама не давалі. Потым перастаў заходзіць у профіль і на пошту часта прыходзілі прапановы ад іх) Ну контора зліўная, 20% падыёму і зліў. За шмат гадоў назіранняў)
да не, рахунак з 1 ці двума дэпамі ўсяго, але апошнім часам актыўна нешта шлюць, заманваюць безвагернымі спінамі)
Таксама, але дэпазітаў было нямала год таму
@robingood BEST u BEST300
Зноў ліміт . Дзе бярэце гэтыя прома ?
@dimasiksss ліміт зноў
На Bons можа ў каго ёсць паслядэпазітны промакод?
Так, было пару разоў галасаванне за апошнія пару месяцаў, адно па казіно, адно па беттынгу.
@sterva85 У тэме бясдэпазітныя коды размяшчаюцца менавіта без дэпазіту, таму каб не атрымліваць мінусы трэба дакладна ведаць умовы. У вашым размешчаным кодзе ўмова дэпазіту ад 900 руб.
@goldking Бро, яна ж напісала, што няма магчымасці праверыць) Ёй трэба было сюды скінуць, калі сумняваешся) Мінусы не трэба ёй ставіць за гэта)
Я вельмі-вельмі рэдка ставлю мінусы, таму лічу, што тут па справе было, тым больш гэта хутчэй навучыць карыстальніка правільна размяшчаць інфармацыю.