Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,863 Адказу
|
624,259 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нічога сабе! І такое бывае?! Але больш туды не стану дэпіць я, нават калі разбаняць. Гэта казіно ўвайшло ў рэйтынг самых убогіх у мяне, пераскочыўшы ўсе астатнія. Гэта проста нонсэнс.
За гэтыя некалькі дзён выкарыстоўваў па 2-3 прома ў хани, ауф, анлім.
Сёння заходжу, там у кожным з іх вісіць па два бонусы з 100-150% на дэп ад 500р. І спінаў 50-100 на дэп ад 1000.
Даўно яны такое не выдавалі. Тым больш што пасля халяўных промікаў.
навернае па 500р занясу ім пад бонус. Можа што і стрэльне.
Макс він там, дарэчы, прапісаны 100000-150000
У цэлым ок)
У іх яшчэ не прама скурвілася бонусная палiтыка. Я калі ауф толькі выйшаў, депнуў 10к пад бонус і з бонусаў поймаў уручную ў Fruit Party максімалку па 160 рублёў. Максаў на вывад не было. Хацелася лям забраць, але забраў толькі 600к.
У сукааа казіно таксама аднойчы лавіў блок – спачатку не зразумеў за што, не мультыў. Пасля перапіскі з падтрымкай разблакавалі: прычына – мат у чаце пры зносінах з падтрымкай; мат не быў у іх адрас, а для злучэння слоў ), а там, відаць, супрацоўнікі працуюць з максімальна тонкай душэўнай арганізацыяй )
Апошні бещдеп 500р з тг адыграў, як звычайна калі заставалася трохі адыграць на балансе было каля 5к , усё перастала гуляць у выніку адмытыя 1600р на рэал балансе вырашыў хоць бы іх вывесці, але аказалася ў іх вывад на піастрыкс мінімум ад 3к, цудам давёў да неабходнай сумы аформіў вывад прыйшлі праз прыкладна 10 хвілін , акк верифицирован быў раней, мінус за вывад не ведаю як з іншых плацяжоў але на піастрыкс бяруць 5% камісіі, + з промокода няма, здаецца, абмежавання па макс вывядзенні, памятаю раней таксама адыгрываў у іх бонус вывёў каля 15-16к .
@xvg11я нядаўна зрабіла дэп пад 100 спінаў у Хані. А аказалася, што мыць за рэал іх. У правілах першапачаткова не паказана, за якія грошы мыць, а я паверыла ў лепшае.
Перад тым як зрабіць дэп, удакладні ў падтрымцы, за якія сродкі мыць.
@hgsdtvможа проста неўважлівасць? Па ідэі, заўсёды ў апісанні бонуса пішуць, за кошт якога балансу адыгрыш
@hgsdtv Ці не ў курсе, паўторна верыф не патрабуюць яны? Больш за год не гуляў у гэтай сетцы?
@bigbossjony1 А што, астатнія 400к назад заліў ці так і не выплацілі?
@endo0 не, вагер быў, пакуль урутил, ён то трымаў баланс, то апускаўся. Там стаўка ж была ўжо не 160 рублёў, а каля 2000. І бонусы купляў па 100-200к пару раз
Але здзівіўся такому выйгрышу за такую стаўку.
2 разы ў гэтым слоце лавіў максу, першы раз па 10 рублёў на джэце, па-мойму, вельмі даўно гэта было. І другі раз – на айфоне. Пры тым усё проста са спінаў, не купляў
У купных, як правіла, усё зжырае ў асноўным
На джой няма промікаў ні ў каго ніякіх ?
Больш працуе здзіўляе fairspin казіно – быццам крыпта-казіно пазіцыянуюцца як з хуткімі выйгрышамі, 31-га дня заяўка на вывад висіць дагэтуль у працэсе, у чаце адныя шаблонныя адказы: усё ок, чакайце, бла-бла, вынікі залежаць ад плацежных сістэм, апрацоўка ўручную – усё для, дзеля вас, вашай бяспекі і ні слова пра рэгламент..
Ок, падумаў, можа ў мяне так з-за таго, што дэпазіт і вывожу на піастрикс, праверыў на форуме падобную па тэме скаргу – таксама з 31-га не выводзяць ужо на крыпту, прадстаўнік адказаў у скрузе тыпу ўсё па правілах, нічога не парушана, вывады да 10 дзён, карл! І гэта крыпта-казіно, я хз, да 10 дзён – скрыпты ў 2010-х гадах і то раней выводзілі максімум да трох дзён, а ў чаце чэшуць ад 15 хвілін да двух працоўных дзён..
Хз, рэальна такі ў іх рэгламент ці ўсё зроблена наўмысна для адмены і зліву вываду; калі так, то сэнс цягаць да ламання – бачыш жа, 7 дзён висіць заяўка, не адменяю вывад, не працягваю гуляць, выведзіце, ды; непаразуменне, рэальна гэта ж моцна адштурхоўвае гульцоў – мяне дакладна такія доўгія вывады, як бы вывелі аператыўна, я б ужо іх 100 разоў драў і зліў бы.
@pokerface ім выгадна трымаць цябе з вывадам. Сарвешся, прайграеш. Я ўжо не веру тым адгаворкам пра рэгламент. Тым больш на крыпту. Гэта нейкі гон.
Пішы скаргу, дапамогуць
@pokerface ды гэта жах канешне, па ідэі калі можна зрабіць адмену вываду то грошы дагэтуль у казіно знаходзяцца, калі адмяніць нельга то ўжо плацежная сістэма цягне
@pokerface таксама на бездэпах ад іх сяджу, няма жадання дэпіць што-небудзь) ды і камісія ў казіно на вывад вельмі адпуджвае.
Адкуль вы бралі ўсе гэтыя Промо?) на Ауф напрыклад
@mrakobes777 , трэба проста напісаць скаргу і ўсё !
@astartes шукай Telegram-каналы. Там ёсць супольнасці, якія манітораць усе з’яўленыя бонусы. А добрыя людзі сюды скідваюць, не забываюць сяброў-лудзікаў)
@aslanbeko ну гэта залежыць ад таго, што ў іх у правілах напісана. Калі там напісана 7 дзён, што зробіш – толькі чакаць. Вядома, гэта поўная фігня, але ўсе ж правілы – правілы.
@pokerface максімальная сума, якая трапляе на рэальны баланс 5к (х10), а вось ці можна далей на іх гуляць – хз
@mrakobes777да толькі гэтыя добрыя людзі ні разу не сказалі дзе і ў якіх каналах гэта шукаць , я сам ужо пару разоў задаў такое пытанне і ніхто не адказаў !!!!! І ўсё гэта таму што добрыя людзі пішуць кучу паведамленняў каб зарабіць і ўвогуле апошнім часам 70 працэнтаў інфармацыі ў гэтай сетцы проста балабольства !!! Рады зарабку коінаў каб купіць бонусы ў краме!!!!!!!!!
@aslanbeko ну гэта даўно так. Я сам знаходзіў гэтыя каналы, ніхто з форума не падказваў. А нядаўна, як на кантракт прыйшоў, пачысціў тэлегу. І сам цяпер не ведаю, як іх знайсці😂
@mrakobes777я заўсёды чакаю роўна 72 гадзіны , незалежна ад правілаў рэгламенту потым пішу скаргу і ўсё вуаля Ленін усё вырашыў і грошы або ў мяне або на балансе казіно
@babay29 Калісьці выводзіў больш за 5к, 20к вывёў з криптобосса)