Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,167 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Покердом bingo,сыпануў 1570 руб,магчыма было паіграць,але макс вывад 500р))і зліў там жа)
@whs дзякуй, мужык, адмыў! 4000 на балансе, праўда вывесці не магу, на мін дэпазіт няма. Толькі б не заліць іх… )
А ёсць яшчэ на Honey Money?
Не ведаю як такое магчыма, але мяне на ХаниМани паходу адключылі ад бонусаў, хоць я ні разу не адмыў і не вывёў.(як выглядае блакіроўка бонусаў? Як гэта зразумець, не пытаючыся ў падтрымку?) Анлім працуе, але не гуляе.
І такі цікавае пытанне да старажылаў пляцоўкі. Правіламі дазволена прымацоўваць да паста, дапусцім, нумар піастрыкса? Вось чалавек выкладвае ўжо не адзін дзень бонусы, хтосьці адмывае ж іх і выводзіць. Думаю, не было б шкада кінуць якую-небудзь капейку ў падзяку.
Так будзе выглядаць блакаванне бонусаў. Ці зусім пусто.
@animus640 дзякуй, мне проста ўжо другі дзень піша пра ліміт прымянення кода. Прычым тут жа людзі пішуць, што ў іх прымяняецца. Прычым насамрэч пасля маіх спроб актываваць.
@artak_d калі чалавек, які адыграў, захоча падзякаваць, ён з ім звяжацца і скіне, не трэба піастру прымацоўваць
@animus640 так,у мяне таксама ў хайп казіно было
@artem2801 блін, Крыс, ты рэальна надаеў, цябе нават звяртацца нармальна бацькі не навучылі !!!
Рэбята, гэты чалавек, у двукоссях, нічога проста так нікому не дае! Не давайце яму нічога, а пастаянна бачу, як ён нешта выманьвае за коды! У лепшым выпадку – па вуснах хуём!!! Гэта мыш, хто не ведае! Не майце з ім спраў!
@whs не працуюць
@spartack 🤷🏻♀️
Покердом вось што адказалі на прамакод …
@tanya05 Ужо дзесяць гадзін прайшло, канешне не працуюць)
Блін а мяне Покердом заблакавалі невядома за што… Проста прыйшло пісьмо на пошту.
VIRUS
POLET
PESOK
трымайце на ауф, хлопцы, хто не браў, можаце забраць
KOLOS
ARFA
на хизматані, зноў жа тым, хто не браў, удачы ўсім
@mrakobes777 Проста так не блакіруюць. Значыць было за што. Напартачыў напэўна супраць правілаў, што) У чат пастукай і спытай або на пошту
@endo0 павер, у мяне апроч гарэлкі няма нідзе дубль-аккаунтаў… Ды і на Покердом не заходзіў болей месяца ўжо… Буду даведвацца)
@mrakobes777 Таксама нядаўна такое было. Спроба ўзлому аккаунта, як мне сказалі, проста трэба нанова прайсці верифікацыю.
@whs Дзякуй браце, забраў першы, яшчэ працуе
@mrakobes777 у мяне таксама Покердом заблакавалі , за тое што я з піастры брата зрабіла папаўненне , а ён таксама з яе туды папаўняўся
@whs ліміт ужо на ўсіх…
@whs арфа срацавала, паспрабуем адыграць
@olja24 а вось банду заблакіравалі з грашыма не вядома за што , нават толкам прычыну сказаць не могуць 🤦 кажуць што былі парушэнні пытаюся якія менавіта адказваюць што не ведаюць 😁 так вырашыла адміністрацыя