Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,190 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
УРА вось на хані)
@whs у хани на 50 бы яшчэ і будзе мани бамбучо🔥
@whs ад душы братулец!
@whs мне трэба пасля 20 00)) калі будзе скінь сюды
@whs дзякуй! Нармальна ты тэму ажывіў) народу пара скідацца (хто адыграў і вывёў) і дзякаваць чалавеку
Хто-небудзь вывёў з гэтых промікаў?)
@vitaldeluxe
Увогуле ў нулі. Там слоты ў цэлым не вельмі. А пасля іх адыгрыш ледзь х1-х2 атрымліваецца. Якія там х35-х45)
Можа яшчэ пашанцуе, калі ўспею штосьці выхапіць. Пакуль усё плачэўна.
@vitaldeluxe
З анліма вывёў учора 6500. Дэпоў туды амаль год не было. Адыграў, c LTC дэпнуў 300р і вывелі за 5 хвілін
@xvg11 тая ж куйня
@vitaldeluxe бонускі па х20 потолак, не рэальна адыграць, таксама заюзаў ва ўсе канторы…
З кб, вывёў, і заблакавалі бонусы🥲 хоць дэпаў штук 10 без вывадаў
@roman44 я адразу банюся ў казінах, дзе адключаюць бонусы, можа калі ўсе пачнуць так рабіць – яны падумаюць, што робяць нешта няправільна) толькі ауф і застаўся жывы
Legacy20-ramen паследэп рамбет
Думаю нават не задумваюцца,новыя кашалькі прыйдуць на тваё месца) і якія можа нават не будуць гуляць на промакоды
@babay29 я ў сетцы катоў так забаніўся, так што мне цікава: яны мне часта дасылаюць на пошту бездэпы, хаця акаунт у блоку😁
@roman44 не ведаю як цяпер, але раней там можна было разбаніцца праз чат, іх на гэтым абузілі і вярталі дэпазіты
@vitaldeluxe ну калі ў нас тут 9 з 10 гульцоў адключаны і ўсе забаняцца ва ўсіх іх казіно, яны фізічна не змогуць гэтага не заўважыць
@babay29 калі ты грошы туды пуляеш,то канешне заўважаць твой сыход) а якія на промо гуляюць і дэпаяць раз у месяц,то яны толькі рады будуць ад такой страты
@vitaldeluxe ну я ж не пра сябе аднаго, адзін жа зразумела – я ім нафіг не патрэбен… прыкінь 500 чалавек за дзень заблакуюцца па адной і той жа прычыне “вы мяне адключылі ад бонусаў”, і так некалькі дзён… тут толькі дурэнь не зверне на гэта ўвагі
@babay29 ну вось 10 здаровых і заблакуюцца, можа быць, але не 500)
@vitaldeluxe
У сетцы криптобосса мне ні адзін акк не разбанваюць (па прычыне гульнявой – блакіраваўся даўно), ні паўгода таму, ні цяпер)
@yaroslove мяне разбанілі ў криптобоссе, але гэта было даўно, гадоў два таму
і ў ПД хацеў разбаніцца, але там упёрліся ў правілы казіно і ніяк)
@roman44 тое ж самае
У хайп выводзіў хто з бонуса? Дэп 500 што ці патрэбны? Штось дэпнуў сотку, пры вывадзе нейкую шляпу пішуць пра карэкціроўку не менш за 500