Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@evgenys018 там ва ўсёй сетцы з бонусамі бяда. Адыграў, да пабачэння
навіщо тупа набіваеш паведамленні? бяры, яны яшчэ працуюць
@kirochka9 у мяне ўвогуле на ауфе быў прыкол. Зарэгістраваўся. Самі слалі фс на пошту. Шмат разоў зліваў. Потым з 20 фс зрабіў адыгрыш і раскруціўся да 20к, але зліў у 0. Бонусы не адключылі, але навоштасьці прыслалі ліст, што мой “промік” на гэтыя 20 фс быў памылковы 🙂
Пасмеяўся я тады знатна і адразу многае стала зразумела 🙂
@whs ну калі не бяру, значыць канкрэтна гэтыя не падыходзяць па ьем або па іншых прычынах/праектах.
З чаго ты ўзяў пра “набіванне паведамленняў”? Для гэтага ёсць флудылка 🙂
Хлопцы, хай! у мегадайсе вісіць 67 doge, ніхто на руб не хоча памяняцца? Прабачце за офтоп! бомж поўнасцю)
@pafflik
ты ўчора зарэгістраваўся і ўжо 50+ паведамленняў напісаў, мне таксама так здаецца)
@xvg11 паспрабуй у меню, акцыя далей на скрыншотах інфа, калі няма ў цябе, то магчыма яны прыбралі для тых, хто ні разу не рабіў дэпазіт, але гэта не дакладна.
@evgenys018 гэта адна з прычын майго абурэння адносна іх сеткі
Што здарылася з казікамі, пры тым што ўсё больш павышаецца РТП слотаў, я не разумею. У мяне максімальны ўзровень няшчасця: нядаўна купіў бонуску, а яна не выпала. Зразумеў, што гэта мяжa і пайшоў да ўрача, які лечыць ад лудаманіі, але пасля першага сеансу ён папрасіў у мяне ў доўг на дадэп. Ну гэта ўвогуле ўжо нейкі беспредел…
@evgenys018 у іх па ўсёй сетцы такое практыкуецца ) па факце ты адыграў і быў шанц з іх занесці, вывеці, вось і рубяць з пляча )
@pafflikя адыграла криптобосс – адрубілі, хайп – адрубілі, анлім з другога бонуса, які быў адмыты, адрубілі. Ім было напляваць, што ў мяне куча депаў
@kirochka9 можна толькі паспачуваць. Мяне не адрубалі, але прикол з памылковым кодам усміхнуў 🙂
Калі там промо на хайп? )) хані, ауф, анлім…
@pafflik да пафіг) іншых праектаў поўна. Няхай будуць шчаслівыя😆
Узяў два промо на хани, не адыграў ніводнага. Сёння зайшоў – ужо адключылі бонусы. Дэпы былі да промо, натуральна. Спытваецца, навошта даваць столькі промо, калі ўсё роўна адключаеце бонусы адразу.Ъ
Потым што, як пісалі вышэй, прамакоды падабраныя, мб яны ляжалі для стрымераў, вось і бан бонусаў.
У тг буя лутбокс
нарэшце то выйграў промо)
але справа то не ў падборы, а ў канчатковым рандоме з адключэннем бонусаў з боку іх сеткі. у мяне напрыклад нічога не адрубілі на хані, у людзей нават на акках без депоў таксама окей ўсё. можа не пашанцуе ў любы момант)
@lexa2000 каб на ўсіх хапіла.
@whs усіх каго ведаю хто робіць і юзае прома па магчымасці, пасля адыгрышу адрубалі бонусы.
як правіла да першага вываду з бездэпу, так. калі моцна пашанцуе, да другога)
@whs на сетцы катоў увогуле пасля колаў бонусы рубяць 😆
x7O7TCVMRV – Booi з лутбокса, адна актывацыя
@olvlav
праз 25 хвілін бот лутбокса паведаміў што ўсе боксы адкрыты. капец, у іх рандом, канечне.
Нават паўгадзіны боксы з кодамі не вытрымалі.
@whsбывае і без вываду, а проста пасля адыгрышу.