Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,977 Адказаў
|
579,020 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прабаваў і ручкамі, і капіраваннем, і нават малымі літарамі. Няма сэнсу.
Лудоманы не паднімайце ў пустую кіпіш з апошнім кодам у zen казіно. дурню зразумела, што ў іх выйшаў касяк з гэтым кодам, уначале ў актывацыі гуляла па 20 еўра, потым пры актывацыі пачало падаць па пяцёрцы – як звычайна яны даюць, а потым яго (код) відаць зусім прыкрылі, і хто памыў 20-ку – вялікае пытанне, ці яе ўвогуле вывесяць, калі толькі не пашкадуюць за свой касяк і не вывесяць..😁
купон актываваўся, спінаў у слоце няма, гавнафішка ў сваім рэпертуары
актываваў хвілін 15 таму, зайшоў у слот зараз, спіны на месцы
3 разы абнавіў і з’явіліся. па 20 капеек) хто-небудзь хаця б раз з гэтых нішчэбродскіх спінаў выводзіў хаця б што-небудзь?
Бывала некалькі разоў, галоўнае верыць🤠
Учора тут хто-сьці пісаў, што нават да 14к раскручваўся, я, бадай, таксама разок выводзіў, але гэта было даўно і па дробязях.
казі забавнае ва ўсіх сэнсах, два дні спрабаваў прайсці верифікацыю каб унесці дэпазіт, адсылаў скан унутранага пашпарта, загранпашпарта, увесь час атрымліваў адмову, сёння ўвёў прома-код, так, сука, таксама трэба прайсці верифікацыю, але як, КАК КАРЛ, гэта зрабіць я х.з.😖
наколькі я памятаю пакуль не верифікуешся ў гэтых двух казіно ZEN увогуле гуляць не дае ні на кэш ні на бонусы…Мяне яны верифікавалі ў абодвух казіно на працягу 30 хвілін як пашпарт загружаў.. Так што не разумею Макс чаму яны на цябе так зуб натачылі..
ну відаць таму што на скане пашпарта я напісаў “для верификации”, а ім патрэбная дакладная копія з усімі нумарамі, толькі вось навошта – не разумею?
што да гэтага – х.з, я сфотаў на смартфон аусвайс і закінуў ім, праз паўгадзіны глядзі – ужо верифікавана, гэта было ў рабочы дзень. а камусьці (ляніва капацца ў тэме) і ў суботу верифікавалі рахунак імгненна..
Там проста адпраўляеш 3 старонкі пашпарта. 2 стр з фота, 1 з прапіскай – калі няма квітанцый за камуналку, мяне праз 20 хвілін верифікавалі!
а ў мяне пасля абнаўлення іх сайта чамусьці ўсе метады вываду зніклі, акрамя банкаўскага пераводу
о, дакладна, падзабіў, нават рахунак за камуналку ім не патрэбны, дастаткова прапіскі ў пашпарце..
А хто ў курсе. Ці гэтыя хітруны ўвогуле выводзяць нет ? А то гляджу гэтых кодаў у сетцы докера і болей, усе бегаюць актывуюць.. Можа, напрасна ?
так спытай у іх, у чым праблема, яны праз унутраны тікет хутка адказваюць.
выводзяць, раней нават без дэпазіту выводзілі
кажуць патрэбна дакладная копія , каб было відаць усе нумары, серыя ў пашпарце і без зменаў у файле, як бы я х.з. не радуе такая тэма…
вон Бландин свісціць выводзіў на Яндекс..А саппорт мне на мінулым тыдні сказаў..хто больш 3 кодаў у іх актываваў таму блок..толькі я не паспеў спытаць блок акаунту ці блок плюшкам..у мяне актывавана кодаў 10 і працягваюць актывавацца..я зразумеў адно саппорт жыве як заўсёды ад казіны асобным жыццём..😁
Так, выводзілі шмат разоў і пры тым прыстойныя сумы. Я з дзевяноста рублёў вывёў 25 000, так што пасля такога гатовы і дэпаць туды, толькі б купоны не адключалі.
Хлопцы, у Вільям Хілл трэба адыграць вейджар у той жа гульні, дзе і давалі фрыспіны?
так
хто нядаўна дэпазіціў у Jokerstars не марнуйце час, вам водзяць па вуснах, а не квіткі, гэтыя зажралыя панове з вострава Мэн.😁
ніхто не праводзіць па вуснах, вось толькі сэнсу няма ад гэтых квіткоў… атрымаеце квіток на фрыху з адным прызавым месцам і некалькі к рыл, хаця б аліншотаутамі іх рабілі.. ужо толькі смех выклікаюць іх акцыі
не дэпазіціў і ўсё роўна недаступны