Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,568 Адказаў
|
611,553 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне вось што ў гэтай памыйні адказалі наконт 50фс з календара
@VITALDELUXE
Лепшая актыўнасць, якую можна праявіць у котах гэта самаабмежаванне 🙂
Актыўнасць праяўляць?)) Так бы і напісалі праяўляць не проста актыўнасць, а менавіта дэпазітную.
@goldking і ў прыдачу прайс-ліст
Я таксама выводзіў суткі або двое выводзілі а за такі бонус хз з якім ён вейджарам х500?
Рэбята хто ў водка казіно купляў 10000 тыщь з х5 вэйджэрам ёсць хто граў і там быццам мак кэшaўт.
Што тычыцца lucky friends, учора перасылаў ім ліст з фрыхамі, якія яны мне даслалі, сёння зноў цішыня, а ў саппорце зноў нейкі ўнікум напісаў, што налічыў фрыхі, зноў скрын яму паказаў, што не налічылі, у выніку ён мне выдаў – калі сістэма не налічвае вам бонус, значыць ён для вас недаступны, (гэта з разраду паспяховы поспех) потым напісаў, што перадаў маю праблему ў спецадзел, але што я сумняваюся, што ўжо што-небудзь налічаць, у выніку замест абяцаных 50 фрых, прыслалі 10 адзін раз і ўсё…
@sahya5
@sahya5 я б цябе і тут забаніў, гэта тэма абмеркавання бонусаў, твой бред тут нікому не патрэбны
Ніякіх кодоў не далі проста з цікавасці зарэгіўся.
Зашоў, пачытаў тут, што ў 2017 годзе была апошняя перапіска, не разумею. Прывітанне ўсім.
@sahya5 чога ты хочаш? Скажы нормальнымі рускімі словамі! Думкі я прачытаць не магу, тым больш твае!!! Што я пра цябе многа ведаю??? Які гэта бред? Тое, што бачу з розных акаўнтаў аднаго чалавека, але гэта не складана, трохі ўважлівасці і ўсё! Што ты хочаш? Ты на паказ штосьці хочаш выставіць? Выстаўляй. Ці пішы ў ЛС…
@sahya5 ты ёб…. што ці? Ну ты ўчора толькі папрасіў прабачэння за сваю хуйню!
З Галандыі не спрацавала напэўна трэба Германія.
камрады казіно х раменбет бонс последепы апублікуйце прамо хто ў курсе.дзякуй…
Хто купляў 10000 у водкі, каму што дало, хлопцы, падкажыце.
@1991kustov браў шмат бонусаў. Адмыў толькі адзін на 5000 куплены. У 16т.р. у ТГ кідаў скрыншоты. Сёння чакаю яшчэ бонусы ад водкі.
Ералаш. Я спрабаваў, але ералаш застаўся
https://www.youtube.com/watch?v=gcvclYO-3i0&t=16s
@natakaya можна чалавека вышэй замуціць на дзень? Ён нічога не разумее.
А пра цябе я нічога не ведаю!
@dinam1tka_Мы не разумеем адзін аднаго
@sahya5А пры чым тут замуты, калі гэта тэма для абмеркавання бонусаў, а
@dinam1tka згодны,ён задоеў сваім бредам. Дзень – мала,на тыднёк у будку
FRESHSPIN
КОД: FRESHSPIN2
Атрымаеце 10 БЯСПЛАТНЫХ ФРЫСПІНАЎ адразу – толькі для першых 100 гульцоў!
@1deposit У мяне сума дэпазітаў не адпавядае…