Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,574 Адказу
|
611,863 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 23 May 2025 #79001
Гэта ўсім ці ў каго быў деп?
Друзі, сёння ўвечары ў тэлеграме будзе промік у суку казіно на 1000 актывацый па 500 рублёў. Так што не прапусці.
Апублікавана: 23 May 2025 #79003
Як бы выбарча дадаюць
Прывітанне. Праверыў – нічога няма. Праўда, калі яны налічваюць фрыспіны, нікуды пра гэта не паведамляюць, ні на пошту, ні на тэлефон. Думаю, колькі такіх пакоў фрыспінаў ужо магло згарэць.
Ды вось, “шмат” табе накінула.
Нагадай, як хутка яго разбіраюць? І прыкладны час каля 21:00 па МСК?
Што тычыцца пинко, я не ведаю, як яны налічваюць, магчыма рандом, у мяне там 1лвл , і ў плюсе ў ім, адмываў там бездепы разоў 3
@dushn1lalalala Згодзен з табой цалкам. Ім увогуле напляваць. Праблема вырашаецца толькі ў іх карысць, нешта даказаць ім немагчыма, дакладней магчыма, але ім на гэта напляваць. Яны скажуць, што гэта канчатковы адказ. Ад такіх лепш трымацца далей і dragon mone туды ж. І ліцэнзіі там ніякай, фількіна грамата
Апублікавана: 23 May 2025 #79008
Лол, цалкам такое ж у буе. У мяне было, калі не памыляюся – у буе на апошнім спіне спісваецца баланс з бездепа, лоўлю бонуску, у Аматике кніжкі наваліваюць 6к і проста выйгрыш, зноў мінімальны баланс – перабіваецца лічба на экране “вы выйгралі 6900”, а баланс побач 450. Мабыць гэта быў з макс іх ад спінаў х1. Я пасмеяўся, канечне.
Я ўсё разумею, проста там ніхто ру-сегмент не вядзе – кантора проста швырок bet4slot.com, яна нікому не выведзе; калі яна не выводзіць ру-сегмент, таму яшчэ скажу: няхай прыбяруць гэты значок тады з пляцоўкі. Навошта людзей тады ўвесьці ў зман? На самім сайце не напісана, што ру-сегмент, што там у блоку ўвогуле – смела яе можна пераносіць у чорны спіс, бо там падтрымка не але, там нікому не выведуць.
Апублікавана: 23 May 2025 #79010
Калі даўно дэпаў не было, налічваюць гэтыя фрыспіны
Бывае, што актыўным накідвае рандомна
Калі стаўкі там ставіш, могуць накідаць фрыбэт, мне аднойчы два фрыбэты па 18к накідалі, але такі фрыбэт – рэдкасць, звычайна 500-3000 фрыбэт
Амаль адмыў у казіно ТВОЕ бонус, пад канец увогуле перастала гуляць
Можа каму спатрэбіцца, у каго бонусы не ў блоку, кантора шарашкіна, адключыла бонусы, а на пытанні з якога, прыкрываюцца – кампанія мае права… бла бла бла, па сваім меркаванні, фуфлявая кантора, на якой нельга быць у плюсе, адразу адключаюць усе плюшкі без тлумачэнняў…
Апублікавана: 23 May 2025 #79013
Таксама адрубалі бонусы(
Злоўжываю тыпа бонусамі😡
@bugulma83 На самай справе гэта скам, што значыць злоўжываеце, дзе прапісана гэтая мяжа, калі яны самі публікуюць гэтыя бонусы, проста правяраюць, хто ў плюсе, і адключаюць бонусы, жабіны дзеці адным словам…
Апублікавана: 23 May 2025 #79015
Мне дало 580, але ўсё адразу з’ела ў прагмаце
Апублікавана: 23 May 2025 #79016
Так а навошта, за што адключаюць бонусы?
Жлобы у мяне таксама няма бонуса
хлопцы , хай, казіно Тваё вывад 3500 ад вымытага бонуса ў працэсе ўжо 2 сутак, былі і дэпы і вывады , чат кажа, што плацёж апрацаваны і гэта ўсё затрымка ў плацежнай сістэме (значок у транзакцыі жоўты як у працэсе), такое адчуванне што нейкая дзіч адбываецца…нікто не падкажа што з гэтым можна зрабіць..?
Апублікавана: 23 May 2025 #79019
Калі не дэпаеш перыядычна, яны ізі могуць адключыць
як кантора, у якой толькі на бездепах сядзіш і ловіш – гэта не варыянт
хоць некаторым і не адключаюць
Апублікавана: 23 May 2025 #79020
Шмат разоў выводзіў з бездэпаў на котах праўда
Апублікавана: 23 May 2025 #79021
Нічога не рабіць, чакаць. Апошні раз чакаў 3 сутак. Таксама ў працэсе было.
Проста трэба чакаць, зараз у шлюзаў праблемы з перакладамі (а ў ТВОЁ пераводзяць невялікімі плацяжамі па СБП), хутка прыйдуць не хвалюйся.
@kerv7373
не знайшоў такога ў апсторы
Апублікавана: 23 May 2025 #79024
Затраўку зрабілі,цяпер чакаюць дэпазіта ад цябе)
Дарэчы, заўважыў, што Пинко часцей дае тым, хто даўно не праяўляў дэпазітную актыўнасць, а тым, хто робіць дэпазіты і актыўна гуляе, часцей за ўсё прыляпляюць абвінавачанне ў злоўжыванні (вось такі сюр атрымліваецца).