Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,776 Адказаў
|
619,867 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78701
Я ж адразу напісаў, што шарага падазроная 🤣
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78702
Пацвердзілася)
@vitaldeluxe як яго ўвогуле выкарыстоўваць? Выбіраеш стаўку на футбол напрыклад, а далей не бачу куды гэтыя 25 запхнуць.як зрабіў падкажаш? Ці бязсэнсоўна?
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78704
Чаму цяпер здзіўляцца?
Калі кожны сайт з тэматыкай казіно клону́юць і рэкламуюць)
Можа нават і самі вытворцы гэтых казіно займаюцца чорным піарам(
Каб заядлыя ігроманы ў парыве выйграць на халяву і яшчэ пад градусам неадумана ўляцець пад сваім @ і паролем
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78705
Ты не бачыў скрыны вышэй?
@lansmeister, Умовы на скрыншоце, форы і нічы не праходзяць – можна ставіць толькі на зыходы. Калі фрыбет сыграе, у гісторыі будзе напісана “closed”, трэба перазагрузіць або ўвайсці зноў, зайсці ў бонусы і актываваць гэты выйгрыш з фрыбета
@vitaldeluxe_Ну і ўшлёпкі яны)
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78708
Не ўшлёпкі, а махляры 🤥
Маю на ўвазе, што не адлюстроўваецца, што магу выкарыстоўваць фрыбэт або проста не бачу опцыі
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78710
Reesk freebet OF НАЦІСНІ
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78711
@vitaldeluxe спрацавала, дзякуй
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78712
Напісаў у падтрымку,пагляджу што прышлюць у адказ
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78713
Да каго ты слухаеш?! Гэта казіно ў топе ў замежных гульцоў – такой фігнёй яны не займаюцца. Тут 2 варыянты: альбо ён не актываваў выйгрыш з фрыбэта,альбо зліў
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78714
Таксама кінуты)
Лепш увогуле з гэтым праектам не звязвацца 🤣
Дуб дубом выбівае 🤣
@ewgen99_Я там зарэгістраваўся з адкрыцця і спакойна заходзіў без віртуалкі. Дык і на Ask зайшоў, каб прагаласаваць, а гэтае акенца не з’явілася! Віртуалку на якую краіну ставіў?
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78716
Я дакладна ўжо і не памятаю,у мяне таксама спачатку не было гэтай галасавалкі,мяняў краіны і з’явілася. Там фішка яшчэ ў тым,што ў самым профілі трэба паставіць дазволеную краіну. Я заходзіў спачатку без лагіна,калі кнопка была – лагінаўся. Калі пасля лагіна знікла,значыць трэба памяняць краіну ў профілі
Як усё замудрана і складана з гэтымі замежнымі шарагамі(
Паспрабую не ўрывацца ў замежныя шлюхо-казіно, адзін хрэн – пры выйгрышы апрокінуць пры вывадзе(
Цяпер не той час, каб давяраць усім падрад, нядаўна з’явіўшымся ці старым замежным конторам(
P.S. Удачы ўсім, сябры 🤝
@ewgen99_Так, ёсць такі гемар са краінамі ўнутры самога “ASK” там краіны спісам у іх таксама да кожнага казіно прапісаны.
гэтыя чорты і ў гісторыі цяпер усё выдалі
@vitaldeluxe дзіўна, цікава, што адкажуць…
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78721
Можа і насамрэч,як ты кажаш сайт глючыць
Знайшоў вось што,згублены фрыбэт LOST,але як?
у мяне фрыбэт зайшоў
@1991kustov можна праверыць: увесці няправільны пароль, можа пад любым зайдзе, значыць дакладна падробка.
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #78723
Скрыншот з гісторыі ставак і бонусаў у спортсбуку за 21.05.25, ясен куй там будзе пусто. Глядзець і актываваць бонусы трэба ўвогуле ў казіно ,а не ў спорце
![]()
Медыя ад удзельнікаАпублікавана: 20 мая 2025 г. #78725
Ну і што ты людзям галову ёбіш і ў зман уводзіш, калі твой экспрэс не сыграў?