Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,003 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking людзі пакуль ляняцца карыстацца форумам) быццам далей за адну тэму не ходзяць
@rinatm56
ASK_VLNTSD
У мяне не працуе, у чаце просяць скрын і акцыі з прамакодам
Апублікавана: 13 мая 2025 г. #78028
Дзякуй, спрацавала, даў 10usd, але зліта
Апублікавана: 13 мая 2025 г. #78029
Без шанцаў
Дайце промік на апошні рамен, калі ласка
@saaha88 актываваў норм, толькі нічога там не грае, яшчэ дзіўна слоты ад PNG. зрабіў спін і гульня завісла, выскачывае акенца «пачакай», перазагружаю слот, а там зыходная стаўка, а не мая, па якой гуляў, гэта проста даверу не выклікае, скажу шчыра…
у мяне таксама. І навошта яны просяць змяніць пароль ад пошты і даслаць селфі з датай. Усё нічога, але навошта мяняць пароль ад пошты я не разумею
Рэбята, у каго ёсць апошні ікс?
![]()
Медыя ад удзельнікаЁсць на joy пасля дэпа?
Апублікавана: 13 мая 2025 г. #78037
да не, я падобную херню адмывання ўжо бачыла дзесьці раней, так што не ўпершыню такое
Апублікавана: 13 мая 2025 г. #78038
А ПГ, як аказалася, сёння на ўсіх казіно гуляе нібы не ў сабе па стаўках 12\42\60
Апублікавана: 13 мая 2025 г. #78039
Гэта ў цябе гуляў, я сёння на 4х праектах правяраў, пусты, што выбіваў нават х100 не было
Апублікавана: 13 мая 2025 г. #78040
На 6 шмат бонусаў але пустыя х1 -х5 кідае
Риобет вгадайка промакод
Hiphophut
Для дэпазітчыкаў, 20 ФС з х 1
@solnce
Усім ку. Купіў тут прамік у казіно auf, адыграў яго. Трэба рабіць дэпазіт, каб вывесці, падкажыце?
Усім прывітанне. Купіў тут промік у казіно auf, адыграў яго. Трэба рабіць дэпазіт для вываду, падкажыце?
У мяне ўсё зусім наадварот з ім) Не гуляе, як не ў сабе))
Ёсць посоедеп bons?
@lipa
Навошта ты нафіга пішаш такі высер, як гэты, туды, дзе выкладваюць бездэпазітныя коды? Я атрымліваю апавяшчэнні па тэме і не хачу бачыць, як вы там спаміце.
Зноў аўдыт. Пару месяцаў таму я таксама патрапіў пад раздачу. Пачасталі, жлобы.
Зашоў у Болливуд актываваць код best777 так яны мне адразу па 2-3 лісты пачалі сылацьна пошту у суткі 🐐😂😂
У мяне таксама не працуе, шкода