Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,691 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта што атрымліваецца калі на скаргу не адказалі , трэба зноў скаргу падаваць на катоў?
@migguer , карупцыя ад каго ад катаў ?яны заплацілі каб на скаргі не адказалі?
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #77928
не, скаргу потым па часе падоўжаць
Правер Pinco 75фс у ноуліміце
пусто
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #77931
пусто, а двум сябрам прыйшло
так што чакайце
сетка крыптабоса ,а канкрэтна Хайп прыслаў 35 фрыспінаў з максвывадам 50 000,дэпазіты былі,так што правярайце пошту…
фрыспіны накіналі вельмі добра 3500 руб,але х.з. больш ніякія слоты не гуляюць,проста з’ела 2500,пакінуў астатняе,прам як нейкая скрыпта,падумаю,у чым потым адбіць паспрабаваць
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #77933
Нават зайсці нельга ў пінко, чаму ў іх заўсёды нейкія праблемы з уваходам!
Мне таксама залічылі, відаць, яны якімсьці чынам выбаркова закідваюць. Вось толькі слоты там нейкія мёртвыя, у Endorphina ў 4-х слотах нават бонус не злавіў (такое сабе).
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #77935
Таксама нічога няма…
@Appolo
На жаль. Хайп мяне адключыў ад бонусаў пасля вываду з аднаго іхняга бандапa.
У астатняй сетцы пусто. Я з Ауфа праўда сам ужо за апошнія пару месяцаў вывеў з звычайных дэпазітаў каля 10т.
Калі яны там усе як-небудзь звязаныя, баюся, апроч дэпазітнага смецця мне нічога не прапануюць. Прычым пасылаюць такія адэкватныя падарункі тыпу 100 спінаў за дэп 5000… хоць я такія сумы ніколі нікуды не дэпіў.
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #77937
Таксама пусто(
У мяне ж таксама 2К вісіць, пастаянна адмяняюць на піастрыкс, але па скаргах яны ў прынцыпе выводзяць, ды і прадстаўнік там адказвае.
FDE2C14B1A5D4179
Рамен,апошні дэп. Можа быць 1 актывацыя,спрабуйце. У мяне там не было дэпаў.
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #77940
Няма на джой?
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #77941
Неа
нават са скаргай не выводзяць, калі ў цябе прайшоў тыдзень, пішы скаргу, хутчэй у чс уляцяць, у мяне паслезаўтра ўжо месяц будзе як бабкі там вісяць
Ну ў іх там пара вырашаных скаргаў вісіць, а ты ўвогуле на піястрыкс прабаваў ставіць, а то я глядзеў у скарзе ў цябе там быццам вывад на крыпту стаіць.
деп быў з крыпты, вывожу на яе ж, яны мне пісалі тыпа пастаў на піастр, але я з такой хернёй ужо сутыкаўся і таму паставіў туды, адкуль дэпіў
Я проста ім у чаце адразу сказаў, дэпазіт для прывязкі рабіць не буду, бо не ведаю, плаціце вы ці не. Яны сказалі тыпа добра, ну і ў выніку пастаянна выплату адмяняюць))
З бонусамі апошнім часам не густо.
Дарэчы, што тычыцца бонусу 3к у котаў, я яго адыграў за паўгадзіны, калі яго давалі, абрэзалі да 18к, але ўсё вывелі. Мабыць, паспеў трапіць у дзірочку да ўсёй гэтай гісторыі з адменамі.
Можа таму, што ў мяне туды было шмат дэпaў і выводаў, а можа проста пашчасціла.
ну тады зразумела, пакуль не зробіш дэпазіт так і будуць адменяць, ды і калі зробіш – не ведаю, ці выведуць
@whilesocold
патрапіў у дзірочку)))снайпер хулі)