Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,910 Адказаў
|
627,310 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І што мяне дзівіць гуляе добра Novomatic! :)))
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77877
На чемпионе ў мяне гуляе вельмі туга. А на sykee я ўжо два гады як заблякаваны, пагуляў там каля года, надакучылі гэтыя сральныя качэлі, у 0 выйшаў і заблякаваў. На betunlin раней добра выносіў, а цяпер нейкім чынам страшна там гуляць стала, як бы пад скам цягнуць.
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77878
Betunlim промакод на 50 фрыспінаў, вейджар х5 ,адыгрыш з рэальнага балансу
U75UFX
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77879
Хто зараз гуляе на betunlim?
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77880
Я граў раней,калі стары дызайн быў,пасля абнаўлення сайта на заходзіў
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77881
А як там?
@dmitryivanych95 Прама зараз ці ўвогуле?! Калі ўвогуле, то так, гуляю, тры ці чатыры дэпа ў адны вароты… Ну ўвогуле па гульні, не скажу, што казіно проста мёртвае…
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77883
Увогуле. Трэба пад’ехаць туды, паспрабаваць
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77884
Мяне там бонусы адрубілі ,калі яшчэ была старая платформа- абвінавацілі ў мнимым мульце, якога не было, я і забіў на іх. Кажуць “гульняце на сапраўдныя грошы без бонусаў і праблем не будзе” ,ну іх накуй – раптам што выйграеш і ўзгадаюць пра мнимы мульт
@dmitryivanych95 Я б не стаў, пагульняў бы дзе-небудзь у іншым месцы! Мне не спадабалася. Можа яшчэ паспрабую як-небудзь, але не сёння дакладна.
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77886
Не, сёння дакладна не будуць, у мяне парах скончыўся ў парахавніцах.
буй ZnTfa0U
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77888
Мяне таксама адрубалі, з-за мульту, я разы тры дэпнуў потым, потым не заходзіў да іх пару месяцаў. На працы рабіць не было чаго, зайшоў да іх, гляджу там 400₽ на спорт, зрабіў стаўку, плюс 300₽ было, пайшоў у слоты на 700₽ круціць, зайшоў у правайдера edit, і панеслася, увогуле за прыкладна 3 гадзіны гульні вывёў 280к
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77889
У мяне нешта нідзе не грае, ціха глуха чорная паласа
Дзе тыя часы, калі заліў штуку і круціў увесь дзень, а потым тры дні адпачываў, бо ад казіно ваніла
@dmitryivanych95
Памятаю такія часы. Але гэта было даўно) Калі рэальна дэпіў косарык. І паднімалася да 20т.
Але паколькі казікі выводзіліся за 1-2 сутак (а калі выходныя, то да панядзелка чакаць), гуляў далей. У выніку пару дзясяткаў раз такія плюс-мінус заносы ляталі назад.
А зараз косарык ставіш і праз 10 хвілін ужо нічога)
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77892
Ды зараз і 10к на 10хвілін груба кажучы
А яшчэ навінкі, што выйшлі, такое адчуванне, што ў іх ртп. спецыяльна для ру гульцоў зніжаюць, PNG. Pragmatic. Relax, тупа жруць як вар’яты, калі ў старых хоць час скароціць, то навінкі з’ядаюць без сыгровак і шанцаў, нейкі п**дзец, таварышы, адбываецца…
так, як гэта хваля пакупная і яе распаўсюджванне ў прыватнасці стрымерамі пачалося,у пракруце ставак мінусанулі знатна.Відно няўзброеным вокам. Такое адчуванне што прыкруцілі да стаўкаў ад 50 і вышэй,г.зн. адфутболваюць бонусхалвы і міндепшчыкаў.Але не ўсе тоўстасумы,неўзабаве ўсё роўна будзе наплыў прапаноў бездэпаў і бонусаў на мін.дэпы,Здаецца)
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77895
Я раней часта па фану дэпіў, чыста энд круціць, потым пачалі купныя, стаў радзей заходзіць, а зараз увогуле не заходжу – не толькі жрэ як доа 2 (тыпа наваліць таксама можа), але і прабачыць ім не магу адмову ад іх старой фірмовай кнопкі спіна.
да што вы ўсе ноеце,у казіно хочаце пад смачны бонус гуляць?,так усё,гэта большага няма.хаціце палудзіць ад душы?,так дэпайце грошы без бонуса і гуляйце,калі ёсць лішак грошай.усё,казіно гайкі зацягнулі канкрэтна,разлік на тое,што іграман усё роўна будзе дэпаць,нраўяцца яму бонусы ці не,ім напляваць.
Рэбята, бонс ці рамен апошнія дэпы ёсць?
Auy8iEsn
Буй
@endussser бро, не ты там з 10 акаўнтаў пісаў:))))) Яму там таксама СМАЧНА было ўсюды! Папаліўся:))) Жарт:))) 🤪. Хоць ведаеш, а фіг яго ведае…..
Апублікавана: 11 мая 2025 г. #77900
прыкол,ты проста постік набіць ці канкрэтна абвінавачваеш?