Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,190 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа хто ведае, плііііз
у тп тедбет спытаць не лёс?
Дык я на сайт не магу зайсці
Патрэбна рабочая спасылка
У чым цікава падвох – у тым, што слоты там мёртвыя ці які сэнс ім дорыць +100% да дэпазіту яшчэ і без адыгрышу, якаясьці лажа, занадта мякка стэляць, гэта казіно 7, хто не зразумеў…
Нешта занадта добра, каб не было падвоху.
Хутчэй за ўсё нават без вагера ты і х1-х3 не адкруціш. Або пры вывадзе пачнуць запытваць усё, што душа пажадае.
Апублікавана: 25 April 2025 #76407
Я вось і думаю, занадта добра, каб быць праўдай, 100 пудова ў гэтым скаме нейкі падвох…
дарэчы можа хто не бачыў = Падпішыцеся на нашага Telegram-бота і атрымайце бясплатную стаўку ў памеры €5 на свой рахунак Lolly Bet! 🎁
Апублікавана: 25 April 2025 #76409
А ёсць люстэрка у гэтага бк ?
Апублікавана: 25 April 2025 #76410
lolly-bet кропка ком
tedbet1(кропка) com
Добрага часу сутак!
Ці ёсць у каго промакод на покердом бездэпазітны?
Сума выводу з гэтага фрыбета неабмежаваная, але не можа быць большай за суму ўсіх дэпазітаў. Выходзіць, што калі раней не было дэпазіту – хуй яны вывеядуць, альбо дэпіць суму роўную або большую за адыграны фрыбет
LUCKYBUD1
Fairspin
Апублікавана: 25 April 2025 #76415
Дык правілы ў іх іпанутыя, сам там не дэпіў, да і хз як там з вывадамі, адно – дэпнуць пад х1 і зусім іншае – пад х3, якія куды калі адыграеш, можа хто там гуляе – таму норм, а нам барода…
Апублікавана: 25 April 2025 #76416
Ну не асабліва іпанутыя) для тых, хто там гуляе і ўкладвае грошы – самае тое, абмежаванняў няма на вывад. Я на шару заяўку аформіў, паглядзім, што будзе![]()
Апублікавана: 25 April 2025 #76417
ўдачы з вывадам, адпішы потым, я там кручу кола калі не забываю, насабраў ужо 1000 іх валюты ці манет, але абмяняць таксама не магу бо не рабіў дэпазіт, а мін.дэп у іх 20$ як бы дэпіць 20 у незнаёмую кантору не хочацца…
Апублікавана: 25 April 2025 #76418
Заяўку адменілі,напісана “магу вывесці туды, адкуль быў дэпазіт”, заўтра куплю ltc – праверым, верыфікацыя там прайдзена
Я падпісаўся,але на рахунку нічога няма,ці дзе-то трэба націскаць у профілі,каб забраць?
eggdream
рамбет
стаўка без рызыкі
Апублікавана: 25 April 2025 #76421
Проста зайдзі ў раздзел спорт і выберы 2 падзеі з КФ ад2+,у купоне будзе выбар бонуса
Зразумеў,прыняў,паставіў)
Ну гэта ж сметны бонус) Адкручваць вагер 3600 руб і атрымаць напрыканцы суму бонуса, напісаў ім пакіньце сабе гэтыя 120 руб на хлеб калі бомжуеце.
Апублікавана: 25 April 2025 #76424
Маладзечка. Юрый, а на Суку будзе прамо сёння?
Апублікавана: 25 April 2025 #76425
не,учора быў