Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,873 Адказу
|
625,689 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75351
раней роялі былі норм
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75352
Бро, прыкінь, гэты мільён зняў, без ніякіх верифікацый і ўсяго такога. Калі б ведаў, што ён так будзе гуляць – і далей гуляў бы! Але вось менавіта такія казіно, мне здаецца, маюць рубільнік Так шыкоўна гуляць не будуць, хутчэй за ўсё…
раней бонус на 1000р хоць столькі можна было актываваць
цяпер промо на 1000р можна актываваць адзін раз, бонус на першы деп зрабілі з макс. кешаўтам х10😅
Betico Адвэнт-каляндар 5$
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75356
Ды, бачыў, у апошнім самым…
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75357
З максімалкай х1
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75358
Нарм, казіно выводзіць, я там ужо 5 гадоў. Год нараджэння паказаны і ўсё.
А што за казік?
Хлопцы, заўтра ў Леоне комовском будуць раздаваць 25 фрых у 18.00. Я паставіў будзільнік, каб не праспаць:)))
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75361
даўно зачынілі ўжо сайт казіно было не дрэннае
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75362
не працуе гэты код у мяне чамусьці можа дэпы патрэбныя даўно там не дэпіў
Рэбята, у betico io з адвэнт-каляндара выпаў бонус, у ўмовах напісана Стаўкі магчымыя на рэальныя грошы або ў гульнях з опцыяй Гуляць з бонусам, толькі я не магу знайсці такія гульні
Можа выключыш капс? Тут і так усё цудоўна бачаць і чытаюць.
І так, на будучае, пагартай правілы форума, а то могуць даць папярэджанні за частае каментаванне, ёсць там такі пункт, што ў цябе не павінна быць па 2-3 каментарыі запар.
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75365
Самі сабе супярэчыш, ты тлумачыш, дзе няма абмежаванняў:)) і пішаш роялы х10:))
А ўвогуле ў роялах у большасці і дэпазітных, і бяздэпазітных бонусаў няма абмежаванняў, калі не лічыць апошні! У некаторых выключных выпадках яны ставяць х10!
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75366
Дык крыху зазорзіліся яны, за што і былі пакараны, а ў цэлым я не асаблівы фанат футбола, мне больш НХЛ заходзіць, але калі на футбол стаўлю, то і паглядзець магу – адразу эмоцыі і цікавасць да гульні, ды і такія каманды, як ПСЖ, Рэал, Арсенал, Ньюкасл таксама паднабраліся, можна паглядзець, пахожа старэю, раней ніколі футболу не глядзеў, а цяпер так і нармальна: калі яшчэ пад піва і проставіў, то ўвогуле агонь, каб правесці час…)
Хлопцы, не па тэме пытанне, а вось kasper, ён нейкім чынам звязаны з казіно? Ён і леон рэкламуе і пинко і дурку, ды па-мойму яшчэ штосьці? Не магу зразумець, хто? Ні гулец , ні адмін, казікі рэкламируе розныя, не звязаныя хутчэй за ўсё.
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75368
У цябе відаць нічога не ўзяць:)))) Я за апошнія 1,5 месяца там крыху ў плюсе, напэўна звоняць, каб мяне развесці!:))) так з такой лухтой звоняць і даказваюць, што гэта крута- страхоўка 10% прайграных ад 5000 рублёў…
Лепш бы на дэп тады далі бонус!
Я пра бездеп увогуле маўчу! А кажуць быў у вас, я не мог успомніць і тут зразумеў, 7-га за рэал адыгрыш:))) быў бездеп
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75369
Не. Ды гаворка ж не пра бездэпы. Проста пра бонусы. Іх адключаюць калі вы ў плюсе, не заўсёды, я па сабе суджу!
Не, няма ў Хані Мані іх. Яны былі па чацвяргах раней у КБ, Хайп. У Анлім былі , але адбіўка за Рэал…
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75370
Цяпер гульня загружаецца і вялікі экран ніяк не прыбраць, трэба планшэт ці камп падключаць паходзе.
Падыміся, заходжу, а там бабкі ёсць, запытаў пароль:))) увогуле не памятаю, каб тут гуляў:)))
але код спрацаваў, кніжкі 77 спінаў
неўжо там хтосьці гуляе і яны выводзяць:))) увогуле не верыцца
хаця я ў 2004 годзе яшчэ якось у такой смецці зарэгістраваўся, зняў трохі і забіў, разумеў, што бяз сэнсу чакаць і праз месяца 2-2,5 прыйшлі на WebMoney, я яшчэ доўга не мог зразумець адкуль :)))
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75371
Табе замест GANS2115 класануў,будзеш павінен)
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75372
Табе далі падняцца,а мне не.
Віншую!
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75373
Так яшчэ калі без дэпа ўзяў, будуць патрабаваць дэп роўны балансу, а раней адбіў, 500₽ дэпнуў і вывеў. Ды і адыграліся добра, яшчэ зверху наб’еш балiк і на вывад.
У rooster віселі 20 фрыспінаў. Дэпазітаў даўно не было, і лістоў таксама не было.
Апублікавана: 17 красавіка 2025 г. #75375
Я адказаў, калі што. І ўляцеў на мадэрацыю)![]()