Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,907 Адказаў
|
627,070 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
правер, можа падпіскі на тэмы скінуліся, у мяне за ноч уся пошта была ў паведамленнях
напішы ў багах і памылках, калі што
Вельмі круты рэсурс стаў )) так усё адразу стала зразумела што аж увогуле і яшчэ зрабіце нейкае абнаўленне)))
Апублікавана: 8 красавіка 2025 г. #74378
Ну фіг ведаю, трэба яшчэ прывыкнуць! Хоць я памятаю папярэдняя версія як з’явілася, таксама спачатку была не вельмі зразумелая, думаў, да яе та была лепш…
Так само і да гэтай прывыкнем, абнаўленні ж усе для паляпшэння, а не для пагаршэння:)))
Не адразу відаць усе плюсы, трэба час. Паведамленьні на пошту не прыходзяць чамусьці…
Пакуль прывыкнем там і новая абнова падоспее.
Наколькі ж скоты не гуляюць, нават на бонусныя бабкі, проста дзіч
А нагадайце калі ласка па якіх днях на Джой промік даюць?ці рандом?
Блін,дрэнна,што смайлікаў цяпер няма, рэакцыі ставіць,як на старым форуме
калі ты пра дэшыфравальнік, то ў сераду і чацвер
Апублікавана: 8 красавіка 2025 г. #74384
Ёсць такое, па інэрцыі хочацца тыкнуць у ржачны смайлік, а яго няма:(((
Прыйдзецца пакуль што паказваць эмоцыі выключна тэкстам)
Якіясь непаразуменні,адрэдагаваў паведамленне,націснуў “адправіць”,а паведамлення цяпер няма ў тэме)
Відаць багі новага сайта
Вярнулася на месца
Мой допіс на мадэрацыю паляцеў, ужо дзесьці дзве гадзіны як. Выкідвае з ака часта. Лагін, пароль, антыбот. Паведамленняў на пошту няма, упершыню промік у ПД пралецеў (яжкультурны)
Апублікавана: 8 красавіка 2025 г. #74388
Можна было б дадаць пару рэакцый: усмешку і задумаўленага(тыпу трэба падумаць) . Большага і не трэба!
У цэлым не думаю, што ёсць вялікая патрэба)😀
Апублікавана: 8 красавіка 2025 г. #74390
У наладах апавяшчэнняў яшчэ трэба разабрацца, там чагосьці вельмі многа чаго! Плюсам яшчэ трэба разабрацца ў тых сініх квадратах, што з іх уключана , а што выключана:))))
Я ўвайшоў, паглядзеў і падумаў, а можа няхай не прыходзяць, чым разбірацца, так сябе супакоіў:)))
Раней думаў, што толькі абнаўленні прыкладанняў прыдумляюць, каб ускладніць жыццё карыстальнікам. Памыляўся. З сайтамі таксама могуць.
Не ведаю, як у вас, у мяне на кампутары такая карціна зараз.
Спасылку пакіну, навошта захламляць Латест, трэба эканоміць месца на серваку. Вось колькі вольнага прасторы на ибб.
Снэтч 10фс – NbzPhUea
Снэтч-NbzPhUea-10фс
Апублікавана: 8 красавіка 2025 г. #74395
Казіно абеднелі, за 5 баксаў галасаваць такое сабе)
Апублікавана: 8 красавіка 2025 г. #74396
Ну гэта з першых секунд здаецца, што ўскладніць, на самай справе ўсё гэта робіцца наадварот, каб палегчыць усё і сабе, і карыстальнікам, так, менавіта карыстальнікам! Калі зрабіць карыстальнікам усё цяжкім, яны разыдуцца і ўсё, каму ад гэтага будзе горш! Так што норм, прывыкнем і будзе яшчэ лепш, чым раней!
Нармальна я бухнуў,захожу на форум і зразумець не магу,думаў белачка на падыходзе, сообщения гадавой даўніны ў апавяшчэннях
Апублікавана: 8 красавіка 2025 г. #74398
А ты Жэнёк не разабірайся ў гэтым, нават не пачынай, проста бухні яшчэ, прачнешся ў наступны раз і ўсё будзе норм! А можа і не:))))
Апублікавана: 8 красавіка 2025 г. #74399
Нее,хопіць..на працу заўтра трэба адзначыцца хоць схадзіць,ды і здароўя няма столькі бухаць. Паведамленні так і вісяць з паведамленнямі,хоць усё адкрыў
Усё пройдзе, але патрэбен бездэп, якіх чамусьці яшчэ стала менш)