Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
582,129 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, адчыніўся, калі ты нічога не калякаеш:)))
На LEON толькі што ў мяне спрацаваў ATUM50
А ты што за дурэнь, адкуль узяўся
Ой, памыліўся, не туды напісаў, прабач, калі ласка
Так гэта абражанае казіно.. Але відаць нават па жыцці. Бегае, і спрабуе “насаліць”. Такіх, як ён, – на ўвесь век хопіць!)
Не ведаю адкуль я туды паўгода не дэпаліў а то і болей, глюкі ў іх) але косарык зліты без шанцаў
Братва! Чакайце чэмпіёна!!! Выдаў 50фс па стаўцы 40₽ з вэйгерам х30 адмыў за бонус і кэш-аут х10
Наваліў 4к, вельмі смачна😁
ДУБЛЬ З ІНШАЙ ТЭМЫ
Сэнс чэкаць калі гэта персанальны бонус.
Сэнс чэкаць калі гэта персанальны бонус
1000 гадоў ад чэмпіёна бездэпаў не бачыў
У мяне ў падарунках пустка. Вецер гуляе. Фіг ведае каму яны бездэпы раздалі.
Ахаха. У мяне 3 падарунка на деп вісіць, 100% і два з фс
Ды яшчэ калі б ты адказваў у гэтай тэме, цары б табе не было, а так мінус.
Гаспада, а на леоне можна прайсці вэрыф не праз самсаб?
Думаю, што не.
Што не так?
У твин было, што праз самсаб не прайшоў вериф, заверыфіраваўся адпраўкай докаў на пошту
Ты дурны ці што?!
Окей, сам не зразумеў – адкажу табе. Ты пішаш у тэме – БЕЗДЭПОЗІТНЫЯ БОНУСЫ, свае каментары і думкі пішы ў гэтай тэме, там караецца ад мінусоў, аж да бана. Уразумеў, спадзяюся.
Так гэтыя …. зусім ахрэнелі! Макака адчувае дэфіцыт увагі) Няхай у заапарку свае мемуары наркабаронаўскія чытае. Дасталі, блін…
Ці адчуваеш дэфіцыт увагі???) У заапарку свае мемуары наркабаронаўскія чытай. Тут і тым больш у тэме бездэпаў гэта зусім нікому нецікава. . Надаелі блін…
Дурны ты! Я пішу тут… Вочы адкрыць забыў напэўна?
Як ні дзіўна, і ў Леоне, і ў Твіне напісана, што вэрыф не прайдзены, але праз 3 хвіліны прыйшло паведамленне аб паспяховым вэрыфе
У мяне адмыў за рэал. Яны таксама сапсаваліся.
Яшчэ раз паўтараю, ад тых гульцоў, якія яшчэ пры розуме – тваё паведамленне мадэр перанёс у гэтую тэму!! А я раней яшчэ напісаў. У тэму-?БЕЗДЕПОВ. Так што зачыні ўжо свой рот.
Можна паспрабаваць у ТП выпрасіць бездэп
Хз, я бонуснымі мыў. Але тут пра іншае размова ішла зусім.