Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
581,971 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй вялікі за люстэрка) Адыграла. Праўда на 410 руб.Пазней паспрабую адыграць)
Прабачся і я адстану
Ты што курыш? цябе штырчыць тыдзень
Правільна ты кажаш, жаднасць заслоніла ўсё ў драгона, заблакіраваў там рахунак у сакавіку, дэпазіты зліваюцца з хуткасцю зліву ў ўнітаз, тыя ж гет х і водка колькі б іх не лаялі – лепш гуляюць, можа менш халявы, але хоць рэальна адаграць калі і падае нейкае
Рэпутацыя падарваная, тут ты правы, раней депал нават калі зліваўся то ведаў, што аддасць пазней, а цяпер хз што ад яе чакаць, калі праз свой факап вінаватымі прызналі гульцоў, на фоне ўсяго гэтага невольна задумваешся пра змену казіка, асабіста я цяпер застануся на гете і пф напэўна толькі, вавада цяпер мінус напэўна
Мы вас пачулі і ўсе дружна пабеглі ў гет.
Такімі тэмпамі хутка не будзе куды бабкі зліваць 😀 ну ад вавады такога дакладна ніхто не чакаў
У гэтым казіно reff.io/486419 імгненныя выплаты і шмат прамакодаў у тг канале
Гэта, напэўна, тыя, што былі позаўчора!
LDY6XD Покер дом 300р
Колькасць актывацый абмежаваная
Мне таксама ліст толькі сёння прыйшоў
Учора ўдалося выцягнуць бездеп 100р у парадайс казіно і падняўся на пакупках у хаскаве да паўтары тысячы. А ў 3 ночы вывялі на піастру і задэпіў у Буй((Слова выдалена сістэмай) туды мяне панесла) пагуляць у эндорфіну, бо ў парадайсе няма такога правайдэра. У выніку зліўся за 10 хвілін па стаўцы ад 4 да 20 рэблей. Гуляў у шанс машину40. Хцеў хоць бы падвоіць, але слот паказаў фігу. Хоць з бездэпа ў іх слот сябе паводзіць па-іншаму. Увогуле дзень аказаўся непрадуктыўным)))
Хлопцы, калі будзе бездеп на Буй казіно, кіньце, калі ласка:)))
Вавада вон акк разблакіравала і тупа бонус выдаліла, нават той жа касар не кінулі з адыгрышам.
Відавочна ты паспеў пагуляць, а магчыма і прайграць
Мяне ляніць пісаць на іх скаргу, тым больш я не паспеў унесці дэпазіт пад гэтыя 10к. Проста сам факт блокіроўкі паказаў сапраўднае твар гэтага завядзення, цяпер думаю многія задумаюцца: гуляць там ці выбраць іншае казіно. Бо калі яны так паступілі проста з бонусам, які яшчэ трэба адаграць, ды і сума страты для такога завядзення была б нязначная, то думаю пры вялікім выйгрышы ці зняцці джэкпота ім адразу прыляпяць бараду па самае калена…
ЗЫ. Сёння з чацвёртай спробы і на чацвёрты дзень я дабраўся да казіно спинджо, паабяцалі канвертаваць рублі ў USD, раней увесь час адмаўляліся, спасылаліся на тое, каб я папаўняў іншай валютаю. Прыклаў мноства намаганняў, каб карэктна і ветліва растлумачыць, што я не збіраюся папаўняць іншай валютай, калі мне не вывядуць бягучы баланс, і яшчэ спытаў: калі ў іх няма абслугоўвання рублёвага рахунку, то навошта ён у іх на сайце – каб уводзіць гульцоў у зман? Пасля нядоўгай размовы адэкватны саппорт паабяцаў канвертацыю, толькі спыталі – у якую валюту: еўра ці USDT. Усім фарту да азарту! 🤝
Так я таксама не ўнёс дэп, а сёння зайшоў у профіль і ў бонусах пусто)))
Цяпер праверыў, таксама рахунак разблакаваны, бонуса няма 😂
А за што вам аккі ў Вавадзе блакавалі? Зноў нейкія муткі?
Я ўнёс 2к на рахунак. Актываваў 10к. І пачаў круціць на ўсе 12т. Лічыш, суткі ганяў сюды туды. Максімум да 20к паднімалася.
У выніку бабкі скончыліся, калі адыгрыш быў 151т. Трошкі не хапіла па мерках усяго адыгрышу)
Зато за час адыгрышу паспеў убачыць х12500 у Royal Xmass 2 па 1р бонуске)) упершыню ў жыцці. Паставіў кальцы на 10р і да іх падарунак х1000 прыкруціў. прыгожа было. шкада, што гэтага не хапіла.
А зараз вось у тг паспеў злавіць бонус у Ваваду 100 спінаў у Wanted Dead or Wild. па 20р спін. Наваліла 7к.
Адыгрыш усяго х5. Пахоже ёсць магчымасць адыграць) За свае, натуральна.
WANTEDDEAD37322 – код. Наврад ці яшчэ жывы. там усяго 100 актывацый.
Палiстай тут многіх блакiравалi менавіта за гэты бонус на 10к
Якраз не мутылі. Бонус актывавалі, а дэп не ўносілі, там жа 14 дзён давалі. А скрын успеў зрабіць заноса. Калі ўдалося, то скінешь у тэму “Выигрышные скриншоты”
Народ, хелп. Па бонусах у водке падкажыце. Рабіў дэпазіты, купіў бонуску на 1000р. Пасля яе зноў зрабіў дэпазіты і хачу купіць бонуску на 2000р. Але 7 дзён не прайшло. Ці прыйдуць яны, бо гэта розныя бонусы, ці паміж любымі купнымі павінна прайсці 7 дзён?
Прыйдуць. Бонусы розныя. Галоўнае, каб дэпы былі ў патрэбнай колькасці. І паміж аднолькавымі пакупкамі павінна прайсці тыдзень.
шкода. Вельмі радаваўся, скрыншотаў рабіць не стаў) Да і рабіць скрыншоты на бонусныя не вельмі люблю.
Што цябе баніць? 2к сваіх кроўных ўклаў, з людзей па нітцы, беднаму кашуля.