Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,310 Адказаў
|
600,369 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як жа я цябе разумею ( думаю і многія) ў іх сецi ў ўсіх такое здараецца, асабліва так падгарае, бесіць калі за спін спісваюць крэдыты з балансу а ён, слот, памылку выдае ..
Паспрабуй пазней працягнуць гуляць, заўважаў часцей такое здараецца калі на форумах пастяць фриспіны, бездэпы, хз можа з-за колькасці народа.
Так я яшчэ некалькі дзён таму размяшчаў пост па иммерион, грошы адыграў, перавёў на рэальны баланс для выводу. Пакуль зайшоў зрабіць дэп – яны грошы назад перавялі ў свае фанцікі і ўсё, ужо амаль тыдзень рабісься, як так атрымалася, а грошы ў рэал не перакладаюцца і яны, як кажуць, таксама не могуць
Вось прама аднолькава так было, толькі без бонускі, з 5 баксаў падняўся да 20 і пачалося мракабесце з памылкамі, потым 50 спінаў увогуле без супадзенняў, я такога яшчэ нідзе не бачыў
вось і я пра тое ж. Фс прагрузіла без памылак, прысыпала 30$ з капейкамі і далей у ўсіх слотах як звычайна пачалося; то памылка кассы, то памылка стаўкі, пакуль бал трымаўся. У хаксау пайшоў сліў і ні адной памылкі. Змена правайдэра, трохі баланс уверх і адразу ўключаецца йб@ла. Калі б сервачок кіпеў, то гуляць у прынцыпе немагчыма было б, а так слоты чотка грузяцца, а памылкі чамусьці адносна павышэння балансу ў іх спрацоўваюць, гэта ж пра нешта кажа. Заўважаў у іх і раней, што прыблізна па такім алгарытме гульня ідзе. Рэакцыя на павышэнне стаўкі, віс дзе не трэба або з памылкай выкіне, але проста выбесіла, што ўжо і з бонускі выйгрыш адціскаюць.
Не памятаю што за каз, spinarium прыслалі на пошту промік, за яго можна гуляць, $100 макс кэш вроде, што там з вывадамі і вэрыфам хз.
вагер х 60? 30 000 $ мыць )))) ўдачы бро😌
Дык ну нафіг вашыя стаўкі…. і УЕФА дамоўленкі… як так можна???
Забіць на 103″”” Карл, хвіліне!
А стаўка ж зайшла))) Ну я і нуб!!)))
Рэбзя! Я мега супер стаўочник! Проста пашанцавала)))
Прадаю курсы, а таксама прагнозы! Танна, го да мяне ў ТГ!))))
Трэба гуляць у слоты rival
А назва “Snatch” нікога не бянтэжыць? Эх вы.😆
А дзе там даговорняк?
Тут у рэдкага хто Гая Рычі ў арыгінале глядзеў.
З чаго б гэта?
Культовы фільм, вядомы ў рускаямоўным пракаце як “Большой куш’. Ці да чаго той аўтар тады напісаў пра назву і збянтэжанасць?
У правільным перакладзе Гобліна фільм меў назву “Спі*дзілі”.
Аўтар, відаць, меў на ўвазе гэта😏
Хутчэй за ўсё, так. Але тут у некаторых нават з роднай мовай вялізныя праблемы, так што наўрад ці дагоняць)
Ы ў якой
Big bass splash
У мяне за дэпазіт толькі
Індывідуальны, паходу
Snatch – вырваць, адабраць,адціснуць…
Гэта скам-шарага настолькі без аддачы, што нават гуляць там няма ніякага азарту, бонускі па х5 і то яшчэ калі зловіш, па 300 фрых з шансам без бонусаў, пафіг правайдару, там усё круціцца без супадзенняў, я такой шнягі даўно не сустракаў, гэта горш за буя і ўсю тую лябуду, па скрыпту 500$ дало з фрых, а далей зусім іншая гульня… 😁
Хто ў буе часта гуляе, там жа здаецца няма максвіна х10?
Вось у мяне прапановa вісыць 100% з вейджарам 20, вось думаю 🤔 улезці, хоць і кляўся не гуляць у ПФ, але гэта ж не ПФ, гэта ж іншае:))))
Спачатку ўдакладні, хутчэй за ўсё х20 дэп+бонус