Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
40 макс кэш 25$
Граў-граў. у Блэк джек ад ревал у іх. Стаўак зрабіў на 20к$ вэйджар не адкруціўся)) толькі 900$ аказваецца трэба круціць толькі слоты)) Паспрабую с 2500сейчас адкруціць 9100 і на вывад пастаўлю.))
Нават і замарачвацца не варта дзеля такога Макс вываду
Вэйджар там даведвацца праз ТП. Яны спачатку мне сказалі паглядзець самастойна праз табліцу транзакцый і вылічыць. Я там не зразумеў, дарагі, а не зразумеў, напісаў ім, што дрэнна ведаю англійскую і яны мне самі паcчыталі і сказалі, што ў настольных гульнях ідзе толькі 5% – трэба ў слоты.
Не выводзяць жа гэта недаразуменне. На нашым жа форуме ў ЧС.
Бонусфанаты весяляцца
Прасцей ужо тады ў якой-небудзь ліцухе ў дэмо шпіліць
Не разумеў сэнсу гуляць у дэма !
У ТП Элегантнага напісаў, што яны не выводзяць скардзяцца людзі) Яны мне сказалі тыпа “Няма нічога падобнага гэта абсурд. Вы адыграеце бонус і самі ўбачыце , што ўсё сумленна)))”
Братан, я заўважыў такую фігню, што ў цябе цяжкасці з прычынна-следчымі сувязямі….
Ён калі пісаў гэта, ён па сутнасці гэта і меў на ўвазе !
Гэта з серыі, напрыклад:
– у цябе праблемы з матэматыкай
– а я думаў, у мяне з матэматыкай праблемы
– а аказалася, што з матэматыкай праблемы
ну нешта тыпу таго:)))))
І вось я ўсталяваў сваю прычынна-следчую сувязь у сувязі з гэтым: «а ці не шкодна стаяць на галаве»:)))))) 😆😆😆
Лепш не гуляй
Красавчык. Прычынна-следная сувязь працуе, як належыць. Менавіта гэта я і меў на ўвазе. Што раз няма сэнсу гуляць, дык лепш хоць бы пакатаць нармальныя аўтаматы🤞
Сэнсу менавіта столькі, колькі спрабаваць адыграцца ў нядоказіна, якое ў ЧС на тым жа форуме, дзе пішаш, зараней ведаючы, што яны толькі слабага на спіну кінуць могуць, а не вывад.
Немногія,думаю,цябе тут зразумеюць… форум дэградуе ,здаровых усё менш і менш застаецца
Галасаваў учора адправіў, пакуль цішыня !!!
Дзе глядзець вэйджэр? Набрыдла круціць.
Паспрабуй націснуць «вывесці», там шкала
У чат трэба адпраўляць, адразу налічваюць
Я заўважыў:))) я меў на ўвазе зусім не тое ,пра што некаторыя падумалі:))) Ну не буду гэту тэму развіваць, не хачу, не дай бог, нікога абражаць!
У мяне даволі доўга проста загрузка ідзе і ўсё, літара S круціцца і ўсё. Нічога не дапамагае, ні ачыстка кэша, нават з іншага прылады таксама тое ж самае! Я гэта яшчэ пазаўчора, быццам, пісаў, пры тым у некаторых усё нармальна працавала, на той жа старонцы!
Круці па-крупнаму, усё роўна больш за 25 не выведуць
На спасылцы, дзе літара s круціцца, выдалі ў канцы ru
Мне ў падобнай сітуацыі дапамагло прыбраць з адраснай радка /ru і сайт цудам ажыў
Паняў ну па ідэі ў цяперашніх рэаліях больш-менш бездэп) хоць вагер кусае
Круціў круціў таго рывала, аказваецца гэты правайдэр нешта можа, да 7к падняў) Вейджар з запасам адкруціў і 50 на вывад адправіў гадзіны дзве таму, цішыня..