Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,917 Адказаў
|
627,784 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
дзякуй, пагляджу
Чэкніце бонус, 25 фс віселі
Дзякуй, узяў
Узяў, дзякуй !
калі хто-небудзь шарагу crownslots круціць, промо бездэп 60 фс WINNER
Падбадзёрыў лудку збіць) між іншым, калі будзеце дэпаваць для вываду, то ўключыце спорт-бонус – дадуць фрыбэт на 50% дэпазіту, праўда макс вінаў х1, не спісаўся пасля вываду.
Прывітанне, які там мінімальны дэпазіт для вываду патрэбны і ці трэба яго пракручваць? З верифам мазгі не робяць?
З depende ад выкарыстоўваемай валюты эквівалент 20 еўра, там распісана ў правілах, мне не рабілі.
Вы праз чат актывавалі? У мяне ён так не актывуецца!
Так, праз яго, адразу налічылі. Раней там не быў зарэганы, толькі што стварыў акк, пакуль палёт нармальны па мыцці.
Хлопцы, а вось iwild віні дазволены ж ? Яны нармальна выводзяць?
там хто рабіў хаця б 1 дэпазіт даступная прома на 100 фрыспінаў, быццам, правер. код WELCOMETG
А ў мяне просяць спасылку на пост у тэлегу з гэтым прома:(
гледзячы якая сума, невялікія да 10к выплачваюць без праблем і без верыфікацыі. карэша з 290к чакае ўжо месяц
Мне таксама папрасілі, адкуль узяў, можаш спасылку даць. У прыват, калі ласка.
Дык у іх там прама на сайце напісана)мы рады вам з віні)
Друг, калі скіне табе спасылку, будзь добры, скінеш і мне?)
Як вы гулялі ў гэты iwild, ён увогуле мёртвы! 1000 руб дэпнуў, атрымаў 2000 бонусам і накруціў 1500 за 200 спінаў!
З гэтых грошай 3000 круціў у Beamboys, ніводнага бонуса, хто гуляе ў гэтую гульню, ведае, што яна звычайна дае бонусы па 10 штук за паўгадзіны!
Сказалі, што ўжо неактуальна.
Мне здаецца тут ніхто ў яго не гуляе, гэта ж смецце
Там толькі бездепы круціць
Вось дзякуй, адказ які я чакаў чакаў , не дачакаўся і задэпіў, а цяпер зразумеў гэта, але позна:)))) але дзякуй:))) пацвердзілі, а то за другі деп таксама 100% і 100 спінаў:))))
зато вериф прайшоў, сёння даведку адрасную атрымаў з госуслуг, за 1 дзень зрабілі, было напісана да 10 дзён!
можа бездепы шліць будуць цяпер:))
Усім прывітанне. Снэтч сайт што ці абнавілі?
Зрабілі як убетс і имерион