Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,959 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я нават не бяру гэтыя коды там макс вывад капейкі
Ты ў якім пераходзе гэта ўзяў у агульным?! Што працавала, таго ўжо няма, там стаяць ліміты.
ZVEZDA працуе, дык не морочце чалавеку галаву.
Stervochka, перш чым ставіць мне мінусы, правілы гэтага раздзела прачытай. Сядзіце гадамі на форуме і не разумееце, дзе абмеркаванне промакодаў, а дзе – промакоды.
А хто чапляўся да яго?! Калі б ты чытаў тэму абмеркаванняў, сам бы перш за ўсё не чапляўся. Бонус-код ужо некалькі дзён тут вісіць.
А за што FlyTrop мне толькі што ўлепіў?! Хто яго ведае?
Так і ты ты яму ўлепі )))
Навошта? Калі мінус атрымліваеш за справу, навошта проста ў помсту мінус ставіць? Ну калі ты сам праляпіўся, атрымаў мінус, навошта ў помсту ставіць! Не разумею такіх людзей, навошта на форуме сядзець з такімі думкамі!
Калі проста так улепіў, трэба глядзець на абражаных! :))) Хутчэй за ўсё тут малююць мультыаккаунты і потым разкідваюць мінусамі! Ідыётаў жа шмат, якім няма чым займацца!
Мне ўвогуле папярэджанне далі і 2 балы знялі за спасылку ) і нічога, жывы , а на што гэтыя плюсы і мінусы ўплываюць я пакуль не разабраўся , тыпа акк заблакуюць і нельга будзе форум чытаць ??? Так можна як госць чытаць
Дзе тут да чаго. Я пра тое, што ў адказ ставіць мінусы не трэба! Не памятаю, здаецца вы і былі, я вам мінус ставіў за мат ці нешта ў гэтым родзе, я ўвогуле вельмі рэдка іх ставлю. І вы ж потым мне ў адказ мінус паставілі на першым-лепшым пасту. Калі я вас не блытаю з кімсьці іншым!
Вось пра што я! Гэта паказвае на тое, што калі чалавек не прымае крытыку ў свой адрас, у адплату пачынае проста так нешта тыкаць, навошта на форуме сядзець, з людзьмі размаўляць! Форум для зносін!
Дак не я, я матоў не пішу ведаю, што нельга, а пра спасылкі не ведаў . Добрага дня
А навошта вы ўвогуле ставіце мінусы хоць па справе, хоць без справы, ну памыліўся чалавек, дапамажыце патлумачце, растлумачце што так рабіць нельга, а вы як цярпiлы мінусы ставіце!!!!!!! На лбе сабе намалюйце плюс і хадзіце ўсміхайцеся!!!!
4k5Bp0u
Jetton 20 спінаў. У мяне спрацаваў
Зусім з’ехалі кукушкай са сваімі мінусамі? Што вам гэта дае? Эга цешыцца, што мінусы не ставяць? Ну так сачыце за мовай, актуальнасцю тэм і не будуць ставіць мінусы. Мінус ≠ клейма пракажонага. Проста канкрэтнае стаўленне канкрэтнага карыстальніка да канкрэтнага паста.
Піша, што толькі для тых у каго быў дэпазіт. На жаль. Я ў гэтую кантору пакуль дэпы не рабіў.
А там амаль заўсёды актывуецца прома для тых, хто дэпіў або хаця б зрабіў адзін дэпазіт, у рэдкіх выпадках прома для навічкоў, карацей – мы ні туды, і ні сюды) даўно хацеў дэпнуць пару капеек з крыпты, як з’явіцца – задэплю, часта ад іх прома + у тг з форуму сталі праводзіць розыгрышы, прызы на акаўнт казіно.
Я ўвогуле мінусы амаль ніколі не ставлю, але як можна не паставіць, напрыклад, такому як ты! Улез у дыялог, з нейкай агрэсіяй пішаш, што на лоб сабе намалюйце!!!! Ну я ж табе х…й не прапаноўваў намаляваць на лбе! Навошта ты людзям так хаміш! Вас у дзяцінстве што, прыніжалі, што вы такія хамі! Адрываецеся тут на кнопачках! Выйдзі на вуліцу і там агрэсіруй! Тут навошта 🤦 твая агрэсія! Ну ёсць такая функцыя, значыць хтосьці ставіць, хтосьці не ставіць, ну не падабаецца – не ставі, падабаецца – ставі! Калі не падабаецца форум – на іншы! Але вяду сябе як-небудзь менш агрэсіўна, агрэсіўнасць не роўная сіла…
Дадам: ну калі ў праграме ёсць лайкі, то і дызлайкі павінны быць. А карыстацца гэтым ці не вырашае сам для сябе! Таму я, вядома, не прыхільнік дызлайкаў, але і не адчуваю да тых, хто іх ставіць, нейкай прадузятасці!
ESELK. Не працуе
Усім прывітанне. Парайце бездэпы ну або добрыя дэпы, бонусы, промкі, нідзе не рэгілася. Буду ўдзячная
юбетс вісіць заяўка на вывад з ночы,калі верыф запросяць,яны адменяць заяўку ці не?
Так, заяўку адмяняюць.
Апошні вывад ішоў два дні ў мяне, верыф не прасілі
ret75fs промік? мультиакк робіш? ip ру ці замежжа?