Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,048 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
3 разы выводзіў адтуль, праблем не было, дэпазіт не рабіў, павінны вывесці
А як ты адмываў без дэпа , калі пры адмыванні 4% рэальнымі і 96% бонуснымі можна???
Там, па-відаць, розныя ўмовы пад кожны канкрэтны пром, я таксама не депаў – 100% адмыванне з бонуса было ўказана. Ну і адмывалася =))
TWIN 25 FS у акцыях
Атыгрыш за рэал
Атыгрыш у тым жа слоце ды яшчэ і за кошт асноўнага балансу .
Якія ж жабракі гэтыя weiss. Так нармальна насыпала, а Макс выйгрыш з бонуса – гэта сума бонуса, г.зн. 3 баксы
Х5000 хаця б убачыў
І не кажы 😂😂 Абрэзалі да трох баксаў, паспяхова зліў іх
Да зараз казіно бонусы нават на дэпазіт гэта рыганіна, на іх гуляць нельга, усюды макс він сталі рэзаць мінімум да х10, а апошнія месяцы ўвогуле трэнд на х1 ад бонуса. Дзе мой 2017 дзе з бяздепа можна было нават тысячу баксаў забраць, дзе ж тыя часы, калі ггбет быў норм конторай і там за 600 рублёў давалі канскія бонусныя спіны з якіх не было макс віна, з якіх я, дарэчы, спакойна выводзіў па 120+ тысяч… а зараз ужо і жадання гуляць няма. У софтвіз забанены пажыццёва, астатнія сеткі параша. У редстар часам дэпаю пад бонус, гуляю, больш на бонусы гуляць нідзе не раю, пры тым што яны там і не ліпкія таксама, пакуль не актывуеш
Не ну не ўсюды… У нас фонбет, макслай і г.д. у РБ ажно х3… х3, Карл!!!
А я ў такіх нават не гуляю. Яксьці даўно паабузіў фонбет рб, вывеў тысяч 10 у нашых рублях па курсе і ўсё, не люблю афшоры БК, там шмат кідалова, быў вопыт з Марафонам – калі занёс там сотку, у выніку так і зліў яе
Гэта скамэры, не раз такое было, учора таксама зайшоў у PG Soft з 3$ і па 0.20$ адразу бонус лавіў, так яшчэ тыкнуў не туды на выбар, яна ўсё роўна насіпала х500 і так гуляла, пасля ўдалай адыгроўкі 50$ спісалі, а 3$ пакінулі, гэта нават больш скупое, чым усе вулканы, проста скам-кантора, у якой наглядна на бонусны рахунак гуляюць, а на свае пайшоў, ні адной сыгроўкі за 20 пракрутак, наглядны дапаможнік па скам-праекце…
Не заходзьце ў гэты ссаны слот НІКОЛІ ! Яго стварыў сам люцыфер!
Ну хз, учора таксама спіны там забраў у гэтым слоце і пачаў далей кручваць там жа
У выніку там і адыграў з вялікім плюсам
А калі б табе з 5 спінаў, якія яны праз дзень раздаюць, так наваліла, дзе канвертацыя х1, то, думаю, так бы не казаў) хоць гэта малаверагодна…
За свае хрэн убачыш))
Ну зараз па СБП на озон паставіў у чым розніца 10 гадзін ужо прайшло ПД проста напэўна не выводзіць 300 гадоў а не ў картах справа?)
Ну так я і кажу, яны хаця б мінімалку баксаў 30 зрабілі, а не х1 ад бонуса. Гэта ж поўны бред
N1bet
![]()
Дурны сайт піша мы недаступныя ў ЗША , а я беларус у Беларусі без віны )))))
А давай мне такое промо
Бонус на спорт? У мяне актывавўся, але не бачу, дзе ён.
Таксама ў гэтым казіно пры верыфікацыі бывае прасяць селфі з нумарам дома)))
піша ‘актываваны’, але нічога няма( што ён дае-то?
Вы як малыя, не бачыце, што ў бонусах няма нічога, напішыце ў чат ТП, вам дададуць, калі актывацыі яшчэ не скончыліся.