Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,885 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
HI30 riobet
3-м першым людзям па 200р па СБП
ку
+ лс не працуе дай тг
першы)
Усе трое ёсць у лс рэквы
Аднаразовы!
@BoryaWorker
Ох і Ах .Не ўліўся што ль)
Не патрэбны нам такі навруз, нам Пасху і Масленіцу бяздэпную трэба.
Другі)
Я з 2021 там бездэпаў не атрымліваў))
Гуляў чыста з-за імгненнага выводу. І гэта першы каз, дзе я вывёў больш за 60к у 18 гадоў з кайфам (13 гадоў таму) Тады хоць нешта грала!)
Так там непаганыя бонусы на деп, сам дэпіў)Пакуль не адключылі на той тыдні. Прычым з бездепаў не выводзіў.
Хлопцы, sykaaa казіно для верифікацыі патрабуе квітанцыі або выпіскі з банка?
Раней не патрабавалі, пашпарт і селфі з пашпартам і паперка, здаецца, толькі было
Такія яны цікавыя, кажу хачу прайсці Верыфікацыю, яны мне – толькі пры вывадзе! Магчыма яны папросяць у мяне мой чл.. н з тварам і пашпартам адначасова! Прычым я ўжо рабіў некалькі дэпaў! Зрабіць яшчэ 10, потым выйграць 3 капейкі і не прайсці верыфікацыю!!
Ну вось быццам так і напісана, усё ж мне скінула інструкцыю.
Дзякуй!
Заходзь у мой профіль, налады і загрузі фоткі – праблем няма
Апошнім часам я стаў ставіцца да гэтага больш уважліва. Марс казіно мне спадабалася, гуляў, крыху выйграў, не вывёў, завалілі рознымі выпіскамі! У мяне ёсць адрас, уладальнік не я, гэта аказалася праблемай! Таму цяпер пытаюся загадзя!
Я таксама не ўладальнік, выпіска з банка ўсюды праходзіць
Ці праходзіць выпіска з банка з юмані? Мне здаецца, не!
Закажы на госуслугах даведку аб адрасе – усядзе канае
Хутка робяць?
Нармальны такі эканамны варыянт. Адбыў нават на Эндорфіне па 0.01 можна ставіць.
100 руб па прамакоду, за тэлегу яшчэ +50 і кола на пасошак пакруціў. І мінімальны дэп штось ад 100 руб. быццам па СПБ.
Галоўнае адмыванне ў любую слот, па кайфу кароче, дробязь але прыемна!.