Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй за інфу
Для налічэння патрэбен скрын з акцыяй, ці дастаткова скрына, што прагаласаваў?
Скрыну галасавання дастаткова
З гэтым жа скрыншотам у иммерион чат таксама налічаць спіны
За голас у ybets дадуць фрыкі ў immerion?
За голас за immerion, даюць і там, і там
Толькі я слот не ведаю які, не паспеў паглядзець, цяпер не ведаю дзе фрыспіны віснуць😂
Ааа, цяпер зразумеў, а я за абодва прагаласаваў і паіменна скрыншоты спачатку кідаў, цяпер дагрузіў, як ты сказаў🤣🤣🤣
А дзе там галасаваць? Пераходжу па спасылцы – няма куды націснуць, націснуць на мініраваць нідзе няма?
Дзякуй)
Промік і ў ybets, і ў immerion ASK_NFNFS
Што дае? Напісала , што актываваўся, але нічога няма
100 фрыспінаў, неабходна актываваць пасля прамакода ў усплывальным ніжэй паведамленні выбраць гуляць на 100 фрыспінаў.
У immerion таксама
У мяне не было усплывальнага акна(
Тады хз магчыма прамінула або не ўважна, не звярнуў увагі не выбраў гуляць на фрыспіны.
У имерион слот Disco party ад Bgaming
я ў iwild таксама як-то актыўна дэпіў, усе бонусы манілі іх) на дэпазіт прыкладна за 2023 г. прыкладна 23к і ніводнага выводу. У чацвер атрымалася адбіць бездэ, а вывад толькі сёння прыйшоў 2500. Такое сабе
Я казаў жа – у выходныя яны рэдка выводзяць, ды і ўвогуле не спяшаюцца ў гэтым плане, дарэчы наступныя выплаты будуць больш, калі так можна сказаць, аператыўныя да 48 часов ў рабочыя дні.
У вас на Ubets таксама саппорт не адкрываецца?
А ў мяне увогуле 50 спінаў і ў іншай гульні
Мне чамусьці убетс толькі 50 налічылі
Так гэта промакод паходу замена галасавання ) па меншай меры колькасць фрыспінаў і слотаў ідэнтычная.
Так не працуе і за галас праз чат атрымаць і за прома .